Reteta zilei: Piure de cartofi cu aroma de usturoi
PrinteazaPiure de cartofi cu aroma de usturoi din: cartofi, sare, unt, lapte, usturoi.
Ingrediente:
- 4-5 cartofi
- Sare
- 100gr unt
- 100ml lapte
- 3 catei de usturoi
Mod de preparare:
Curatati cartofii, taiati cuburi, spalati bine, apoi adaugati intr-o oala. Acoperiti cu apa si lasati la fiert 20-25 de minute. Adaugati sare.
Scurgeti de lichid, pastrand aproximativ o cana din acesta.
Adaugati untul si amestecati bine pana se topeste. Incorporati laptele si amestecati usor. Daca este nevoie adaugati si lichid in care au fiert. Zdrobiti usturoiul si adaugati peste cartofi, amestecati pana la omogenizare. Serviti cald.
Piure de cartofi cu aroma de usturoi
Pofta buna!
Imi place, dar fara usturoi, nu pot sa suport usturoiul