Reteta zilei: Piept de pui umplut

Printeaza

Piept de pui umplut din: piept de pui, ceapa,bacon, parmezan, usturoi, sare, piper.

Ingrediente: Piept de pui umplut

  • 3 piepti de pui
  • 2 cepe feliate
  • 6 felii de bacon rumenit
  • 1/2 cană parmezan ras
  • praf de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de ulei de măsline

Mod de preparare:

Tăiați fiecare piept de pui pe jumătate orizontal. Așezați bucățile de pui în loturi într-o pungă mare de plastic și bateti cu un ciocan de carne pe ambele părți. Condimentați cu sare, piper și usturoi praf pe ambele părți.

Piept de pui umplut
Încălziți jumătate din ulei într-o tigaie la foc mediu-mare, adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.
Așezați o bucată de pui pe masa. Puneți o linguriță de ceapa gătită, o felie de bacon și o linguriță de parmezan ras chiar în mijloc.

Piept de pui umplut
Rulați puiul astfel încât umplutura să fie în interiorul ruloului. Repetați cu puiul rămas.

Încălziți restul de ulei în aceeași tigaie. Rumeniti rulourile pe toate laturile. Reduceți focul, acoperiți și gătiți încă 5-7 minute. Serviti.

Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Piept de pui umplut
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.