Reteta zilei: Piept de pui umplut
PrinteazaPiept de pui umplut din: piept de pui, ceapa,bacon, parmezan, usturoi, sare, piper.
- 3 piepti de pui
- 2 cepe feliate
- 6 felii de bacon rumenit
- 1/2 cană parmezan ras
- praf de usturoi
- sare
- piper
- 2 linguri de ulei de măsline
Mod de preparare:
Tăiați fiecare piept de pui pe jumătate orizontal. Așezați bucățile de pui în loturi într-o pungă mare de plastic și bateti cu un ciocan de carne pe ambele părți. Condimentați cu sare, piper și usturoi praf pe ambele părți.
Încălziți jumătate din ulei într-o tigaie la foc mediu-mare, adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5-7 minute.
Așezați o bucată de pui pe masa. Puneți o linguriță de ceapa gătită, o felie de bacon și o linguriță de parmezan ras chiar în mijloc.
Rulați puiul astfel încât umplutura să fie în interiorul ruloului. Repetați cu puiul rămas.
Încălziți restul de ulei în aceeași tigaie. Rumeniti rulourile pe toate laturile. Reduceți focul, acoperiți și gătiți încă 5-7 minute. Serviti.
Piept de pui umplut
Pofta buna!