Reteta zilei: Piept de pui picant la tigaie

Printeaza

Piept de pui picant la tigaie din: piept de pui, sare, ulei, ceapa, ardei iute, pasta de chili, sos de stridii, sos de peste, orez.

Poate te intereseaza si Pui picant si orez cu legume

Piept_de_pui_picant_la_tigaie_06

Piept de pui picant la tigaie

Ingrediente:

  • 340g piept de pui, felii
  • sare
  • 2 linguri de ulei
  • 2 cepe, feliate
  • 2 ardei iuti, maruntiti
  • 2 linguri pastă de chili
  • 1 lingura sos de stridii
  • 1 lingurita sos de peste
  • orez, pentru servire

Mod de preparare:

Puneti pieptul de pui intr-un castron si asezonati cu sare.

Piept_de_pui_picant_la_tigaie

Incalziti uleiul intr-un wok la foc mediu-mare. Adăugați ceapa si gatiti, amestecand, aproximativ 3 minute.

Piept_de_pui_picant_la_tigaie_02

Adăugați carnea de pui, ardei iute, pastă de chili, sos de stridii si sos de pește.

Piept_de_pui_picant_la_tigaie_03

Gatiti, amestecand frecvent, aproximativ 5 minute. Serviti cu orez.

Piept_de_pui_picant_la_tigaie_05

Piept de pui picant la tigaie

Piept_de_pui_picant_la_tigaie_07

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.