Reteta zilei: Piept de pui pe pat de ciuperci

Printeaza

Piept de pui pe pat de ciuperci din: piept de pui, parmezan, pesmet, pudra de usturoi, ou, ciuperci, usturoi, unt, suc de lamaie, sare, piper.

Ingrediente: Piept de pui pe pat de ciuperci

  • 3 jumătăți de piept de pui
  • 1/4 cană parmezan
  • 1/4 cană pesmet
  • 1/2 lingură pudră de usturoi
  • 1 ou
  • 2 cesti de ciuperci feliate
  • 2 căței de usturoi tocat
  • 2 linguri unt feliat
  • 1/2 lingura suc de lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Într-un castron puțin adânc, combinați parmezan, pesmet și usturoi praf.

Piept de pui pe pat de ciuperci
Într-un vas separat, bateți ușor oul cu o furculiță.
Preîncălziți cuptorul la 190C.
Tapetați vasul de copt cu folie. Întindeți ciupercile în fundul vasului. Se acoperă cu usturoi tocat, unt feliat și suc de lămâie.

Piept de pui pe pat de ciuperci
Condimentați puiul cu sare și piper pe toate părțile. Scufundați fiecare piept de pui în ou, apoi în amestecul de pesmet preparat. Așezați deasupra ciupercilor.

Piept de pui pe pat de ciuperci
Dati la cuptor timp de 50 de minute.
Lasati sa se odihneasca apoi serviti.

Piept de pui pe pat de ciuperci

Piept de pui pe pat de ciuperci

Piept de pui pe pat de ciuperci

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Piept de pui pe pat de ciuperci
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.