Reteta zilei: Piept de pui in crusta cu sote de morcov

Printeaza

Piept de pui in crusta cu sote de morcov din: piept de pui, mustar dijon, pesmet, usturoi, cimbru, parmezan, sare, piper, ulei de masline, sote de morcovi.

Poate te intereseaza si Aripioare de pui in crusta de miere cu susan

Piept_de_pui_in_crusta_cu_sote_de_morcov_09

Piept de pui in crusta cu sote de morcov

Ingrediente:

  • 1 piept de pui, fara piele, taiat fasii
  • ¼ cană mustar de Dijon
  • ⅔ ceașcă pesmet
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • 1 lingura cimbru uscat
  • ½ ceasca parmezan ras proaspăt
  • Sare și piper negru proaspat macinat
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sote de morcovi, pentru servire

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C.

Cu ajutorul unei spatule mici, ungeti pieptul de pui cu muștar Dijon pe ambele părți.

Piept_de_pui_in_crusta_cu_sote_de_morcov

Se combină pesmet, usturoi, cimbru si parmezan pe o farfurie mare.

Se condimentează cu sare și piper.

Piept_de_pui_in_crusta_cu_sote_de_morcov_02

Dati pieptul de pui prin acest amestec.

Piept_de_pui_in_crusta_cu_sote_de_morcov_05

Asezati intr-o tava pe hartie de copt.

Stropiti cu ulei de masline.

Dati la cuptor pentru aproximativ 12-15 de minute.

Piept_de_pui_in_crusta_cu_sote_de_morcov_08

Piept de pui in crusta cu sote de morcov

Piept_de_pui_in_crusta_cu_sote_de_morcov_10

Pofta buna!

 

 


Escalop de pui cu morcovi

Escalop de pui cu morcovi

Escalop de pui cu morcovi din: piept de pui, vin, telina, dafin, morcovi, rosii, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 400 ml supă de pui 100 ml vin alb 1 tijă de ţelină, tăiată mărunt 1 legătură de pătrunjel 1 frunză de dafin 4 piepţi de pui, fără piele şi os 1 mână de morcovi baby curăţaţi […]

Pulpe de pui la cuptor cu morcovi

Pulpe de pui la cuptor cu morcovi

Pulpe de pui la cuptor cu morcovi din: pulpe de pui, morcovi, ceapa, ulei, caju, frunze de coriandru, miere, sos de ardei iute, coaja de portocala, lime, otet, piure de rosii, ghimbir. Ingrediente: 8 pulpe de pui 300-400 g de morcovi tineri 2 cepe, taiate in rondele groase 1 linguri ulei de floarea soarelui 50 g […]

Piept de pui cu sote de morcovi

Piept de pui cu sote de morcovi

Piept de pui cu sote de morcovi din: piept de pui, mustar dijon, pesmet, usturoi, cimbru, parmezan, sare, piper, ulei de masline, sote de morcovi. Ingrediente: 1 piept de pui, fara piele, taiat fasii ¼ cană mustar de Dijon 2/3 ceașcă pesmet 1 cățel de usturoi, tocat 1 lingura cimbru uscat ½ ceasca parmezan ras […]

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.