Reteta zilei: Piept de rata cu sote de legume
PrinteazaPiept de rata cu sote de legume din: piept de rata, fasole verde, ceapa rosie, papaya, lamaie, busuioc, ulei de masline, piper.
Ingrediente:
- 2 bucăți de piept rață dezosat
- fasole verde
- 1 ceapă roșie
- papaya
- lămâie proaspătă
- busuioc
- ulei de măsline
- piper
Mod de preparare:
Feliati papaya si maruntiti.
Adaugati papaya, fasolea si ceapa intr-o tigaie si sotati. Asezonati, dupa gust.
Intr-o tigaie rumeniti pieptul de rata pe toate partile.
Lasati sa se odihneasca, apoi feliati.
Serviti pieptul de rata cu sote-ul de legume, garnisit cu busuioc.
Piept de rata cu sote de legume
Pofta buna!
Incoming search terms:
- Piept de rata cu ciuperci si smantana




