Reteta zilei: Piept de rata cu sote de legume

Printeaza

Piept de rata cu sote de legume din: piept de rata, fasole verde, ceapa rosie, papaya, lamaie, busuioc, ulei de masline, piper.

Piept de rata cu sote de legume

Ingrediente:

  • 2 bucăți de piept rață dezosat
  • fasole verde
  • 1 ceapă roșie
  • papaya
  • lămâie proaspătă
  • busuioc
  • ulei de măsline
  • piper

Mod de preparare:

Feliati papaya si maruntiti.

Adaugati papaya, fasolea si ceapa intr-o tigaie si sotati. Asezonati, dupa gust.

Piept de rata cu sote de legume

Intr-o tigaie rumeniti pieptul de rata pe toate partile.

Lasati sa se odihneasca, apoi feliati.

Piept de rata cu sote de legume

Serviti pieptul de rata cu sote-ul de legume, garnisit cu busuioc.

Piept de rata cu sote de legume

Piept de rata cu sote de legume

Piept de rata cu sote de legume

Pofta buna!

Sumar
Nume reteta
Piept de rata cu sote de legume
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.