Reteta zilei: Piept de pui umplut cu branza feta

Printeaza

Piept de pui umplut cu branza feta din: piept de pui, branza feta, coriandru, pesmet, otet balsamic, ulei.

Piept de pui umplut cu branza feta

Piept de pui umplut cu branza feta

 

Ingrediente:

  • 4 jumatati de piept de pui
  • branza feta
  • 1/3 buchet de coriandru, tocat
  • 1/2 cana pesmet
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 linguri de ulei

 

Mod de preparare:

Se amesteca branza feta si coriandrul tocat. Adaugati piper negru macinat si amestecati bine. Puneti pe fiecare piept de pui amestec de branza feta si rulati.

Prindeti cu scobitori la capete. Intr-un castron puneti pesmetul si dati fiecare piept de pui umplut prin pesmet.

Piept de pui umplut cu branza feta

Coaceți intr-o tava 20 minute la 180C. Intre timp, se amesteca 2 linguri de otet balsamic cu 2 linguri de ulei. Dupa primele 20 de minute de gatit se presara pe partea de sus a bucatilor de piept de pui.

Piept de pui umplut cu branza feta

Coaceți pentru inca 20-25 de minute. Feliati si serviti.

Piept de pui umplut cu branza feta

Piept de pui umplut cu branza feta

Piept de pui umplut cu branza feta

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Anastasia Alexandra Ciuca

    Imi place cum ti-a iesit, bravo!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.