Reteta zilei: Piept de pui moldovenesc

Printeaza

O reteta de piept de pui moldovenesc din: piept de pui, felii de jambon, unt, smantana, fasole verde, mazare si ceapa verde.

Piept de pui moldovenesc

Ingrediente:

  • 800 g piept de pui
  • 150 g felii de jambon
  • 150 g unt
  • 100 g smântână
  • 300 g fasole verde
  • 200 g mazăre
  • 1 legătură ceapă verde

 

Mod de preparare:

Cureţi carnea, apoi o tai în felii potrivite pe care le baţi ca pen­tru şniţel. Le presari cu sare şi piper. înfăşori carnea cu felii de jambon pe care le prinzi cu scobitori. într-o cratiţă, încingi untul şi prăjeşti rulourile.

Piept_de_pui_moldovenesc

După 20-25 de minute, le scoţi pe un platou pe care îl acoperi cu un capac pentru a rămâne rulouri­le calde. Ceapa tocată mărunt o căleşti 3-4 minute în untul ră­mas. Adaugi fasolea verde şi mazărea şi mai laşi 15 minute la foc mic.

Piept_de_pui_moldovenesc_1

După ce dai cratiţa jos, adaugi usturoiul tocat mărunt, smântână, sare şi piper. Serveşti rulourile cu această garnitură.

Piept_de_pui_moldovenesc_2

Piept de pui moldovenesc

Piept de pui moldovenesc

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.