Reteta zilei: Piept de pui crocant

Printeaza

Piept de pui crocant din: piept de pui, mustar dijon, pesmet, usturoi, cimbru uscat, parmezan, sare, piper, ulei de masline.

Piept_de_pui_crocant_08

Piept de pui crocant

Ingrediente:

  • 1 piept de pui, fara piele, taiat fasii
  • ¼ cana mustar dijon
  • ⅔ ceasca pesmet
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 1 lingura cimbru uscat
  • ½ ceasca parmezan ras
  • Sare si piper negru proaspat macinat
  • 2 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C. Ungeti pieptul de pui cu mustar. Combinati pesmet, usturoi, cimbru si parmezan. Se adauga sare si piper. Dati fiecare bucata de pui prin amestecul de pesmet.

Piept_de_pui_crocant_02

Asezati pe o foaie de copt intr-o tava. Stropiti cu ulei de masline. Dati la cuptor pentru aproximativ 12-15 de minute. Serviti preparatul cald.

Piept_de_pui_crocant_07

Piept de pui crocant

 

Piept_de_pui_crocant_08

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.