Reteta zilei: Piept de pui crocant
PrinteazaPiept de pui crocant din: piept de pui, mustar dijon, pesmet, usturoi, cimbru uscat, parmezan, sare, piper, ulei de masline.
Ingrediente:
- 1 piept de pui, fara piele, taiat fasii
- ¼ cana mustar dijon
- ⅔ ceasca pesmet
- 1 catel de usturoi, tocat
- 1 lingura cimbru uscat
- ½ ceasca parmezan ras
- Sare si piper negru proaspat macinat
- 2 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C. Ungeti pieptul de pui cu mustar. Combinati pesmet, usturoi, cimbru si parmezan. Se adauga sare si piper. Dati fiecare bucata de pui prin amestecul de pesmet.
Asezati pe o foaie de copt intr-o tava. Stropiti cu ulei de masline. Dati la cuptor pentru aproximativ 12-15 de minute. Serviti preparatul cald.
Piept de pui crocant
Pofta buna!