Pui cu ciuperci in aluat din: pasta de curry, lapte de cocos, dovleac, pui, ciuperci, aluat. Ingrediente: 2 linguri pasta de curry 1 l lapte de cocos 1 bucata dovleac, curatat de coaja si seminte 250g carne de pui, gatita 2 ciuperci 1 foaie aluat de foietaj Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la […]
Pui in aluat cu sos de smantana din: piept de pui, sare, piper, unt, ceapa, ciuperci, patrunjel, vin, gorgonzola, foi de aluat, ou, apa, faina, smantana, parmezan. Ingrediente pui in aluat: 2 bucati piept de pui dezosat, fara piele sare și piper 2 linguri de unt 1 ceapa, fin tocata 1 lingura de unt 200-300g […]
Piept de pui in aluat din: piept de pui, ulei, usturoi, salvie, parmezan, faina. Ingrediente: 2 bucăţi piept de pui 1 lingură de ulei 6 căţei de usturoi 20 frunze de salvie 50 g parmezan faina Mod de preparare: Se taie 2 bucăţi piept de pui în două, pe lat, apoi se întind între două […]
Pulpe de pui in aluat cu ciuperci din: pulpe de pui, usturoi, ciuperci, vin, ulei, ceapa, ardei, sare, piper. Ingrediente: 8 pulpe superioare de pui 8 căţei de usturoi sare şi piper ulei 500 g ciuperci champignon 1 ceapă ardei piper ulei 100 ml vin alb 1 pachet aluat de foitaj congelat 1 ou […]
Pui in aluat cu oua din: faina, oua, unt, praf de copt, sare, carne de pui, ceapa, marar, ulei. Ingrediente: Peentru aluat: 300 g făină 200 g unt 4 linguri apă rece un ou o lingură praf de copt o linguriţă sare Pentru umplutură: 650 g carne tocată de pui o ceapă albă o legătură […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.