Reteta zilei: Penne cu sos pesto si mazare

Printeaza

Penne cu sos pesto si mazare din: patrunjel, menta, usturoi, parmezan, migdale, ulei de masline, lamaie, penne, sare, mazare.

Penne cu sos pesto si mazare

Ingrediente: 

  • 1 legatura patrunjel tocat
  • 10 frunze de menta
  • 4 catei usturoi, tocat
  • ½ ceasca de parmezan, ras
  • ½ ceasca de migdale
  • ⅓ ceasca ulei de măsline
  • 1 lămâie
  • 200gr penne paste
  • sare, dupa gust
  • pastai de mazare fiarta

Mod de preparare:

În blender adăugați patrunjel, menta, migdale, parmezan, usturoi.

Procesati si incorporati ulei de măsline. Omogenizati.

Penne cu sos pesto si mazare

Adaugati lamaie si asezonati, dupa guat.

Se fierb pastele al dente.

Se scurg pastele si se amesteca cu mazărea si pesto.

Penne cu sos pesto si mazare

Serviti cu parmezan.

Penne cu sos pesto si mazare

Penne cu sos pesto si mazare

Penne cu sos pesto si mazare

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Penne All'arrabbiata

Penne All’arrabbiata

Penne All’arrabbiata din: penne, sare, mazare, patrunjel, pasta de tomate, ketchup, usturoi, capere, ulei, zahar, ardei iute, masline, parmezan. Ingrediente: 400 g penne sare 300 g mazăre (congelată) 1 legătură de pătrunjel 30 g pastă de tomate 1 lingură de ketchup 1 căţel de usturoi 1-2 linguriţe de capere 2 linguri de ulei de măsline […]

 

Paste cu mazare, morcov si rosii

Paste cu mazare, morcov si rosii din: penne rigate, morcovi, ceapă verde, mazăre, roşii cherry, ulei, rozmarin verde, pătrunjel, sare, piper. Ingrediente: 300 g penne rigate 2 morcovi 3 fire ceapă verde 150 g mazăre 150 g roşii cherry 2 linguri ulei 1 fir de rozmarin verde 1 legătură pătrunjel  sare piper Mod de preparare: Cureţi morcovii şi ceapa, le speli şi […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.