Reteta zilei: Penne cu sos de branza si nuci

Printeaza

Penne cu sos de branza si nuci din: nuca, penne, unt, lapte, branza albastra, sare, piper, rucola.

Penne cu sos de branza si nuci

Ingrediente: 

  • ½ ceașca nuca
  • 500gr penne
  • 1 lingura unt
  • 1 cană lapte
  • ½ cești brânză albastră
  • cate 1 praf sare si piper
  • 4 cani rucola

 

 

 

Mod de preparare:

Prajiti nucile la foc mediu timp de aproximativ 5 minute.

Opriti focul si maruntiti. Pastrati deoparte.

Penne cu sos de branza si nuci

Gatiti pastele al dente. Scurgeti si pastrati deoparte.

Penne cu sos de branza si nuci

In cratita, adăugați untul, laptele și brânza albastră.

Amestecati foarte bine, apoi adaugati sare si piper.

Incorporati pastele și rucola. Amestecati ușor.

Penne cu sos de branza si nuci

Serviți pastele presarate cu nuci.

Penne cu sos de branza si nuci

Penne cu sos de branza si nuci

Penne cu sos de branza si nuci

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Penne cu sos de rosii si parmezan

Penne cu sos de rosii si parmezan

Penne cu sos de rosii si parmezan din: paste, rosii, ulei de rosii, ulei de masline, fulgi de chili, sare, patrunjel, parmezan. Ingrediente:  150 g paste penne 80 g rosii conservate 6 linguri ulei de rosii conservate 60 ml de ulei de masline 2-4 linguri fulgi chili ½ linguriță de sare patrunjel tocat parmezan   […]

Penne cu sos de rosii si spanac

Penne cu sos de rosii si spanac

Penne cu sos de rosii si spanac din: ulei de masline, ceapa, usturoi, rosii, oregano, busuioc, fulgi de ardei iute, piper, sare, pasta de tomate, crema de branza, parmezan, penne, spanac. Ingrediente:  1 lingura de ulei de măsline 1 ceapa 2 catei de usturoi 1 cutie rosii cubulete ½ linguriță oregano uscat ½ linguriță busuioc […]

 

 

Penne cu sos de roşii si vinete

Penne cu sos de roşii si vinete din: paste fainoase, ceapa, usturoi, vanata, rosii, ulei de masline, sare, piper, fulgi de ardei iute, parmezan, busuioc. Ingrediente: 400 g paste fainoase tip penne, de preferat integrale 1 ceapa 3 catei de usturoi 1 vanata 200 g rosii mici sau 2-3 rosii mari ulei de masline sare […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.