Reteta zilei: Penne cu sos de branza si nuci
PrinteazaPenne cu sos de branza si nuci din: nuca, penne, unt, lapte, branza albastra, sare, piper, rucola.
Ingrediente:
- ½ ceașca nuca
- 500gr penne
- 1 lingura unt
- 1 cană lapte
- ½ cești brânză albastră
- cate 1 praf sare si piper
- 4 cani rucola
Mod de preparare:
Prajiti nucile la foc mediu timp de aproximativ 5 minute. Opriti focul si maruntiti. Pastrati deoparte.
Gatiti pastele al dente. Scurgeti si pastrati deoparte.
In cratita, adăugați untul, laptele și brânza albastră. Amestecati foarte bine, apoi adaugati sare si piper.
Incorporati pastele și rucola. Amestecati ușor.
Serviți pastele presarate cu nuci.
Penne cu sos de branza si nuci
Pofta buna!





