Reteta zilei: Penne cu legume si sos de rosii
PrinteazaPenne cu legume si sos de rosii din: ulei de masline, ceapa, usturoi, rosii, inimi de anghinare, boabe de porumb, vin rosu, fulgi de ardei rosu, masline, sare, piper, penne.
Ingrediente:
- 2 linguri ulei de masline
- 1 ceapa, tocata
- 3 catei de usturoi, tocat
- 1 cutie rosii
- 1 cutie inimi de anghinare, scurse
- 2 cesti de boabe de porumb
- 3 linguri de vin rosu
- 1 lingurita fulgi de ardei rosu
- ½ ceasca masline, tocate
- Sare si piper dupa gust
- 1 pachet penne
Mod de preparare:
Intr-o tigaie mare, incalziti ulei foc mediu. Adauga ceapa si gatiti pentru aproximativ 5 minute.
Se adauga usturoi și 3 linguri de tomate și se fierbe timp de un minut. Adaugați restul de rosii, inimile anghinare, porumb, vin, fulgi de ardei rosu si masline.
Reduceti focul la mic și se acopera. Gatiti 15-20 de minute. Gatiti pastele conform instrucțiunilor si scurgeti .
Sosul se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Puneti pastele intr-un bol mare si amestecati cu sosul. Serviti imediat.
Penne cu legume si sos de rosii
Pofta buna!