Reteta zilei: Penne cu branza si dovleac

Printeaza

Penne cu branza si dovleac din: penne, unt, faina, supa de pui, miere, lapte, ienibahar, mustar, piper cayenne, nucsoara, boia de ardei, sare, piper, piure de dovleac, branza cheddar, patrunjel.

 

Penne_cu_branza_si_dovleac_09

Ingrediente:

  • 1/2 pachet penne
  • 2 linguri de unt
  • 1 1/2 linguri faina
  • 1/2 cana supa de pui
  • 1 lingura de miere
  • 1 cana lapte
  • 1/4 lingurita de ienibahar
  • 1/2 lingurita de mustar
  • 1/4 lingurita piper cayenne
  • 1/4 lingurita de nucsoara
  • 1/4 lingurita boia de ardei
  • sare si piper
  • 1 cana piure de dovleac
  • 1 1/4 ceasca branza cheddar, maruntita
  • patrunjel, tocat

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele al dente. Se incalzeste untul.

Se adauga faina. Se amesteca.

Se toarna supa de pui si se lasa sa fiarba pana se ingroasa.

Se adauga miere.

Se toarna laptele si se fierbe pana se ingroasa din nou.

Penne_cu_branza_si_dovleac_05

Se amesteca dovleacul cu pastele.

Se toarna sosul peste.

Se adauga 3/4 din amestecul de branza.

Penne_cu_branza_si_dovleac_06

Adaugati intr-un vas de copt si dati la cuptor dupa ce ati presarat boia si restul de branza.

Coaceti la 200C timp de aproximativ 7-10 minute. Serviti imediat.

Penne_cu_branza_si_dovleac_07

Penne cu branza si dovleac

 

Penne_cu_branza_si_dovleac_08

 

Pofta buna!

 


 

poate te intereseaza si:

Penne cu spanac, brânză şi topping de nuci

Penne cu spanac, brânză şi topping de nuci din: penne, praz, unt, faina, mustar, nucsoara, lapte, cheddar, paine, nuci si spanac. Ingrediente: 500 g de penne 2 fire de praz mari, feliate 85 g unt 85 g faina 2 lingurite de mustar 1 varf cutit de nucsoara 1 l de lapte, plus extra pentru sos 350 […]

 

Paste la cuptor cu sunca si cascaval

Paste la cuptor cu sunca si cascaval

Paste la cuptor cu sunca si cascaval din: penne, sunca, cascaval, smantana, ou, busuioc, piper. Ingrediente: un pachet paste (penne) 200 g şuncă 250 ml smântână un ou busuioc proaspăt 4 felii caşcaval feliat piper   Mod de preparare: Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe pachet. Se bate oul cu smântână, sare […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.