Reteta zilei: Pateuri cu gem de caise
PrinteazaPateuri cu gem de caise din: faina, unt, crema de branza, smantana, gem de caise.
Ingrediente:
- 2 cani faina
- 1 cana unt, bucati mici
- 1 cana crema de branza
- 1/2 cana smantana
- gem de caise
Mod de preparare:
Intr-un castron mare, se adauga faina, untul si se amesteca cu o furculita. Adaugati branza si smantana. Amestecati cu furculita pana se combina. Lasati sa creasca 2 ore.
Incalziti cuptorul la 200C.
Pe o suprafata presarata cu faina, intindeti aluatul, decupati cercuri cu un pahar. asezati intr-o tava pe hartie de copt. Adaugati cate o lingurita de gem si rulati, aplatizati cu dintii de la furculita.
Coaceti 12-14 de minute. Se lasa sa se raceasca si se servesc.
Pateuri cu gem de caise
Pofta buna!