Reteta zilei: Paste umplute cu pui picant si spanac

Printeaza

Paste umplute cu pui picant si spanac din: ulei de masline, piept de pui, paste, spanac, sos, branza, sare, piper, frunze de coriandru.

Paste umplute cu pui picant si spanac

Paste umplute cu pui picant si spanac

 

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 bucati piept de pui
  • 2 linguri condimente picante
  • 20 de paste sub forma de cochilii, fierte și scurse
  • 1 cutie spanac
  • 3 ardei, in sos de adobo, tocati
  • 1 cutie sos enchilada
  • 2 cesti branza marunțita
  • Sare si piper
  • Frunze de coriandru, pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 180C. Se incinge uleiul intr-o tigaie mare. Asezonati pieptul de pui pe ambele parti cu condimente si gatiti in tigaie timp de 6 minute pe fiecare parte. Taiati apoi bucati potrivite.

Paste umplute cu pui picant si spanac

Intr-un castron mare, se combina carnea de pui, spanacul si ardeiul tocat. Asezonati cu un varf de cuțit de sare și piper. Amestecati bine. Turnați aproximativ 1/3 ceasca de sos enchilada in partea de jos a vasului de copt.

Paste umplute cu pui picant si spanac

Umpleti cu atentie fiecare cochilie, apoi adaugati in vas. Se toarna restul de sos peste scoici. Se presara branza peste partea de sus a vasului si se coace timp de 30 minute. Se decoreaza cu coriandru și se servesc calde.

Paste umplute cu pui picant si spanac

Paste umplute cu pui picant si spanac

Paste umplute cu pui picant si spanac

Pofta buna!

3 comentarii

  1. Ce bineeeee ti-au iesit pastele astea 🙂

  2. Mmmm, mi-ai facut pofta

  3. Arata bine rau pastele umplute

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.