Reteta zilei: Paste cu spanac si mozzarella

Printeaza

Paste cu spanac si mozzarella din: paste, sos de rosii, sos pesto, smantana, frunze de spanac, anghinare si mozzarella.

Paste cu spanac si mozzarella

Paste cu spanac si mozzarella

Ingrediente:

  • 450 grame paste
  • 1 borcan sos de rosii
  • 1/4 ceasca sos pesto
  • 3/4 ceasca smantana
  • 240 grame frunze de spanac
  • 340 grame anghinare
  • 113 grame mozzarella maruntita

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 180 grade C. Pulverizati ulei de masline pe un vas de copt termorezistent. Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Pastrati din apa de la paste 1/4 ceasca si lasati-o deoparte. Scurgeti pastele.

Paste cu spanac si mozzarella

Incalziti sosul de rosii. Intr-un castron mic, se amesteca sosul pesto și smantana impreuna. Adauga pastele scurse intr-un castron mare, apoi se adauga spanacul, anghinarele, sosul de rosii fierbinte și aproximativ un 1/4 ceasca de apa de la paste. Apoi amestecati.

Paste cu spanac si mozzarella

Se adauga aproximativ jumatate din amestecul de paste și spanac in vasul de copt. Apoi se raspandeste amestec de smantana cu sos pesto.

Adaugati restul pastelor si raspanditi din nou sos. Presarati deasupra mozzarella. Coaceti timp de aproximativ 30 minute. Scoateti din cuptor, lasati sa se odihneasca 5-10 minute apoi serviti.

Paste cu spanac si mozzarella

Paste cu spanac si mozzarella

Paste cu spanac si mozzarella

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • paste cu anghinare

6 comentarii

  1. cat poate sa fie de delicios 🙂

  2. Bune pastele astea

  3. Bune pastele astea

  4. Nu-mi place spanacul

  5. Nebunie reteta de paste cu spanac

  6. Vreau si eu din pastele astea 🙂 Lasa ca sunt bune cu spanac 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.