Reteta zilei: Paste cu sos de branza si rosii

Printeaza

Paste cu sos de branza si rosii din: paste, unt, faina, lapte, praf de mustar, sare, piper, cheddar, branza, rosii, pesmet.

 

Paste cu sos de branza si rosii

Ingrediente: 

  • 300gr paste
  • 4 linguri unt
  • ¼ ceașca făină
  • 2 ½ cești lapte
  • 2 lingurițe praf de muștar
  • 1 lingurita sare
  • piper negru
  • 240gr branza cheddar, rasa
  • 240gr branza rasa
  • 4 roșii, feliate
  • 1 ceașcă pesmet

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C. Gatiti pastele al dente.

Se topește untul într-o tigaie mare.

Se presară făină, se amestecă pentru a se combina și se gateste timp de 2-3 minute

. Se toarnă laptele, amestecând în mod constant. Adăugați muștar, sare și piper.

Continuați să gătiți până se îngroașă, aproximativ 4 minute.

Se adaugă brânza și se amestecă până se topește.

Paste cu sos de branza si rosii

Se incorporeaza pastele și se amestecă.

Paste cu sos de branza si rosii
Se transfera intr-un vas de copt uns cu unt.

Adaugati 3/4 din pesmet, asezati rosiile deasupra, apoi presarati restul de pesmet.

Paste cu sos de branza si rosii

Coaceți timp de 20 de minute.

Paste cu sos de branza si rosii

Se lasa sa se odihneasca si serviti pastele calde.

Paste cu sos de branza si rosii

Paste cu sos de branza si rosii

Paste cu sos de branza si rosii

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Cuburi de paste cu şuncă coapte la cuptor

Paste cu sos de branza

Paste cu sos de branza din: paste, sunca, smantana, crema de branza, unt, sare, piper. Ingrediente: 200 g paste 4 felii sunca 150 ml smântână de gătit 200 g cremă de brânză cu verdeată 25 g unt sare si piper   Mod de preparare: Se pune apă la fiert şi apoi se pun pastele. Se […]

 

Paste cu brânză topită

Paste gratinate cu branza

Paste gratinate cu branza din: paste, sunca, branza, smantana, cascaval, sare, piper. Ingrediente: o pungâ paste 250 g şuncă un tub mic de brânză topită 150 ml smântână de gătit 4-5 linguri cascaval sare piper   Mod de preparare: Se pun pastele la fiert conform instrucţiunilor de pe pachet. Şunca se taie cuburi sau fâşii şi […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.