Reteta zilei: Paste cu spanac si anghinare

Printeaza

Paste cu spanac si anghinare din: ulei de masline, usturoi, anghinare, ardei gras, sare, piper, spanac, paste, parmezan.

 

Paste cu spanac si anghinare

Ingrediente: 

  • 2 lingurite ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • 1/2 cana anghinare
  • 1 cana ardei gras
  • sare si piper, dupa gust
  • 1 cana spanac
  • 300gr paste
  • parmezan, dupa gust

Mod de preparare:

Gatiti pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.

Păstrați deoparte.

Paste cu spanac si anghinare

Se incinge uleiul si gatiti usturoiul timp de câteva secunde.

Paste cu spanac si anghinare

Adăugați ardei gras, anghinare, sare și piper.

Gatiti pentru aproximativ 5 minute.

Paste cu spanac si anghinare

Apoi se adaugă spanacul.

Paste cu spanac si anghinare

Dupa 2 minute se adauga pastele fierte și parmezan.

Paste cu spanac si anghinare

Amestecati si serviti.

Paste cu spanac si anghinare

Paste cu spanac si anghinare

Paste cu spanac si anghinare

 

Pofta buna!

 

Poate te intereseaza si:

Paste cu sos de spanac si ciuperci

Paste cu sos de spanac si ciuperci

Paste cu sos de spanac si ciuperci din: paste, spanac, ciuperci, ceapa, usturoi, margarina, ulei, zeama de lamaie, otet, sare. Ingrediente: 500 g paste 300 g spanac 200 g ciuperci 1 ceapă 1 căpăţână de usturoi 100 g margarină 1 lingură de ulei zeamă de lămâie oţet sare   Mod de preparare: Ceapa se curăţă, […]

Fusilli cu spanac si usturoi

Paste cu spanac si dovlecel

Paste cu spanac si dovlecel din: dovlecel, spanac, rosii, paste, ulei, sare, piper. Ingrediente: un dovlecel 350 g spanac 10 roşii cherry 200 g paste 3 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Dovlecelul se taie rondele care se presară cu sare. Spanacul spălat şi bine scurs se pune la călit în ulei. Se adaugă […]

 

Paste_cu_spanac_si_branza_nobila

Paste cu spanac si branza nobila

Paste cu spanac si branza nobila din: paste, branza, spanac, ardei, ceapa, sare, patrunjel. Ingrediente: 200 g paste 50 g brânză albastră 1 mână de baby spanac 1 ardei gras 1 ardei capia mic 1/2 ceapă roşie sare pătrunjel   Mod de preparare: Fierbe pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj. Scurge-le, trece-le prin jet de […]

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. Imi plac pastele cu spanac

  2. Calin Andronescu

    Foarte bune pastele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.