Reteta zilei: Paste cu sos de sparanghel

Printeaza

Paste cu sos de sparanghel din: sparanghel tagliatelle, sunca, oua fierte, parmezan, sare, piper, cartofi fierti, suc de lamaie, mustar dijon, supa de legume.

 

paste_cu_sos_de_sparanghel_03

Ingrediente: 

  • 450gr sparanghel
  • 450gr tagliatelle
  • 225gr sunca rumenita
  • 2 oua, fierte, si taiata in jumatati
  • 50gr parmezan, ras
  • sare si piper

Ingrediente dressing:

 

Mod de preparare:

Curatati capetele sparanghelului. Se taie în jumătate și fierbeti în apă clocotită cu sare timp de 12 minute.

Scurgeti, apoi clatiti cu apa rece.

paste_cu_sos_de_sparanghel

Se toaca sparanghelul, se pune într-un blender impreuna cu ingredientele pentru sos si procesati pana se omogenizeaza.

Gatiti pastele al dente. Clatiti cu apa rece si scurgeti bine.

paste_cu_sos_de_sparanghel_02

Pentru a servi, se amesteca pastele cu sosul de sparanghel.

Garnisiti cu sunca, ouă fierte si serviti imediat cu parmezan.

paste_cu_sos_de_sparanghel_03

Paste cu sos de sparanghel

paste_cu_sos_de_sparanghel_03

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Paste cu sos de galbiori

Paste cu sos de galbiori

Paste cu sos de galbiori din: paste, ceapa, ulei, galbiori, cheddar, amidon, lapte, sare, piper. Ingrediente: 375 g paste 1 ceapă mică 2-3 linguri ulei 150 g ciuperci gălbiori 75 g cheddar 1 linguriţă amidon 50 ml lapte sare piper   Mod de preparare: Se amesteda amidonul cu lapte. Galbiorii se curăţă foapte bine cu […]

 

Paste cu sos de ciuperci si masline

Paste cu sos de ciuperci si masline

Paste cu sos de ciuperci si masline din: penne, ciuperci porcini, ciuperci champignon, masline verzi, usturoi, ulei de masline extravirgin, sare si piper alb. Ingrediente: 300 g penne 150 g ciuperci porcini 200 g ciuperci Champignon 100 g masline verzi 1 catel de usturoi 30 ml ulei de masline extravirgin sare piper alb   Mod […]

Paste cu carne tocata de curcan si sos

Paste cu carne tocata de curcan si sos

Paste cu carne tocata de curcan si sos din: carne tocata de curcan, paste, sos pesto, rosii, spanac, usturoi, parmezan, ulei de masline. Ingrediente: ½ kg carne tocata de curcan 1 pachet paste 1 cana sos pesto 1 cutie rosii, maruntite 250 g spanac 2 catei de usturoi, tocat 1 1/2 cupe parmezan, ras ulei de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.