Reteta zilei: Paste cu sos de smantana si pancetta

Printeaza

Paste cu sos de smantana si pancetta din: paste, smantana, spanac, pancetta, usturoi, ceapa, galbenus de ou, ulei de masline.

Paste cu sos de smantana si pancetta

Paste cu sos de smantana si pancetta

Ingrediente: 

  • 180gr paste
  • 100 ml smantana de gătit
  • 2 legaturi spanac proaspat
  • 70 de grame pancetta, cubulete
  • 3 catei usturoi, tocat
  • 1 legatra ceapa, tocata marunt
  • ½ ceasca brânză rasă
  • gălbenușuri de ou
  • ½ linguriță ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Gatiti pastele al dente. Intr-un bol combinati smantana, brânză rasă, gălbenușuri de ou și bateti cu o furculiță. Asezonati, dupa gust.

Paste cu sos de smantana si pancetta

Se încălzește uleiul într-o tigaie și se adaugă ceapa și usturoiul. Adăugați pancetta și prăjiți ușor timp de 4-5 minute. Opriți focul si incorporati spanac. Scurgeți pastele, adăugați-le înapoi în vas. Incorporati amestecul din tigaie si si amestecul de brânză și smântână.

Paste cu sos de smantana si pancetta

Serviti pastele calde.

Paste cu sos de smantana si pancetta

Paste cu sos de smantana si pancetta

Paste cu sos de smantana si pancetta

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Paste cu sos de smantana si pancetta
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.