Paste cu sparanghel si parmezan din: ceapa verde, ulei, rosii, sare, piper, sparanghel, penne, busuioc, unt, parmezan. Ingrediente: 1 legătură de ceapă verde 2 linguri de ulei de măsline 400 g roşii tăiate cuburi (la conservă) sare piper 500 g sparanghel verde 400 g penne 1/2 de legătură de busuioc 1 lingură de unt 4 linguri […]
Reteta zilei: Paste cu sos de smantana si pancetta
PrinteazaPaste cu sos de smantana si pancetta din: paste, smantana, spanac, pancetta, usturoi, ceapa, galbenus de ou, ulei de masline.
Ingrediente:
- 180gr paste
- 100 ml smantana de gătit
- 2 legaturi spanac proaspat
- 70 de grame pancetta, cubulete
- 3 catei usturoi, tocat
- 1 legatra ceapa, tocata marunt
- ½ ceasca brânză rasă
- gălbenușuri de ou
- ½ linguriță ulei de măsline
Mod de preparare:
Gatiti pastele al dente. Intr-un bol combinati smantana, brânză rasă, gălbenușuri de ou și bateti cu o furculiță.
Asezonati, dupa gust.
Se încălzește uleiul într-o tigaie și se adaugă ceapa și usturoiul.
Adăugați pancetta și prăjiți ușor timp de 4-5 minute. Opriți focul si incorporati spanac.
Scurgeți pastele, adăugați-le înapoi în vas.
Incorporati amestecul din tigaie si si amestecul de brânză și smântână.
Serviti pastele calde.
Paste cu sos de smantana si pancetta
Pofta buna!
poate iti place si:
Paste cu sparanghel si parmezan
Pofta buna!