Reteta zilei: Paste cu sos de rosii si verdeata

Printeaza

Paste cu sos de rosii si verdeata din: paste, ulei de masline, usturoi, rosii, patrunjel, piper rosu, sare, piper, busuioc, parmezan.

Paste cu sos de rosii si verdeata

Paste cu sos de rosii si verdeata

 

Ingrediente:

  • 1 pachet paste
  • 1/4 ceasca ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 10 rosii, taiate cuburi
  • 1 lingurita patrunjel proaspat
  • 1 varf de cuțit de piper roșu
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 ceasca busuioc proaspat, tocat
  • 1/2 cana branza parmezan ras

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele al dente. Clatiti, scurgeti si pastrati deoparte. Intr-o cratita gatiti usturoiul in ulei de masline 1-2 minute. Adaugati roșiile, patrunjelul, piper rosu, sare si piper dupa gust. Gatiti 2-3 minute.

Paste cu sos de rosii si verdeata

In castronul cu paste adaugati sosul de rosii, busuioc si amestecati usor. Serviti cu parmezan.

Paste cu sos de rosii si verdeata

Paste cu sos de rosii si verdeata

Paste cu sos de rosii si verdeata

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Maine o sa fac si eu niste paste cu sos de rosii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.