Reteta zilei: Paste cu sos de rosii si verdeata
PrinteazaPaste cu sos de rosii si verdeata din: paste, ulei de masline, usturoi, rosii, patrunjel, piper rosu, sare, piper, busuioc, parmezan.
Ingrediente:
- 1 pachet paste
- 1/4 ceasca ulei de masline
- 2 catei de usturoi
- 10 rosii, taiate cuburi
- 1 lingurita patrunjel proaspat
- 1 varf de cuțit de piper roșu
- sare si piper dupa gust
- 1/2 ceasca busuioc proaspat, tocat
- 1/2 cana branza parmezan ras
Mod de preparare:
Se fierb pastele al dente. Clatiti, scurgeti si pastrati deoparte. Intr-o cratita gatiti usturoiul in ulei de masline 1-2 minute. Adaugati roșiile, patrunjelul, piper rosu, sare si piper dupa gust. Gatiti 2-3 minute.
In castronul cu paste adaugati sosul de rosii, busuioc si amestecati usor. Serviti cu parmezan.
Paste cu sos de rosii si verdeata
Pofta buna!
Maine o sa fac si eu niste paste cu sos de rosii