Reteta zilei: Paste cu sos de rosii si oregano

Printeaza

Paste cu sos de rosii si oregano din: fenel, pene, ulei de masline, ceapa, passata, zahar, oregano, branza albastra, sare, piper.

 

Paste cu sos de rosii si oregano

Ingrediente: 

  • 1 bulb fenel
  • 225gr pene
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa, tocata
  • 1 cutie passata
  • 1 praf de zahar
  • 1 lingurita oregano
  • 115gr branza albastra
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Feliati fenelul.

Paste cu sos de rosii si oregano

Fierbeti pastele al dente in apa sarata.

Paste cu sos de rosii si oregano

Intre timp, incalziti uleiul, gatiti ceapa impreuna cu fenelul pentru 2-3 minute, amestecand din cand in cand.

Paste cu sos de rosii si oregano
Incorporati passata, zahar si oregano. Acoperiti si gatiti 10-12 minute.

Asezonati cu sare si piper, dupa gust.

Scurgeti pastele si adaugati peste sosul, amestecati si omogenizati.

Paste cu sos de rosii si oregano

Serviti cu branza albastra.

 

Paste cu sos de rosii si oregano

Paste cu sos de rosii si oregano

Pofta buna!

 

 


 

poate iti place si:

Paste_cu_sos_de_rosii_si_busuioc

Paste cu sos de rosii si busuioc

Paste cu sos de rosii si busuioc din: paste, rosii, ceapa, usturoi, zahar, sare, busuioc, ulei. Ingrediente: 300 g paste fară ouă 400 g conservă de roşii mărunţite sau întregi 1 ceapă 4-5 căţei de usturoi sare zahăr busuioc puţin ulei   Mod de preparare: Ceapa mărunţită se căleşte în ulei, se adaugă usturoiul pisat, […]

Paste cu sos de roşii

Paste cu pui si sos de rosii

Paste cu pui si sos de rosii din: paste papardelle, pulpe de pui, ceapa, usturoi, morcov, dovlecei, supa de pui, sos de rosii, ulei, busuioc, oregano, zahar, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 500g de paste Pappardelle 500g de pulpe de pui 1 ceapă mică 2 căţei de usturoi 1 morcov 2 dovlecei verzi mici 100 ml […]

Paste cu rosii si chorizo

Paste cu ghebe si sos de rosii

Paste cu ghebe si sos de rosii din: rosii, ceapa, usturoi, sos de legume, ulei, ghebe, penne, sare, piper, ierburi. Ingrediente: 2 cutii roşii decojite, întregi 1 ceapă 2 căţei de usturoi 2 linguri sos de legume 2 linguri ulei 1/2 cană cu ghebe în sare 300 g penne (fără ou) sare piper 2 linguriţe […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.