Reteta zilei: Paste cu sos de rosii cherry si busuioc
PrinteazaPaste cu sos de rosii cherry si busuioc din: rosii cherry, ceapa, usturoi, ulei de masline, supa de legume, frunze de busuioc, sare, piper, roegano, parmezan, paste.
Ingrediente:
- 1 kg rosii cherry, injumatațite
- 1 ceapa, cuburi
- 1 cațel de usturoi, tocat
- 1/4 ceasca ulei de masline
- 2 cani supa de legume
- 10 frunze de busuioc proaspete
- Sare, piper, oregano uscat
- Parmezan ras, pentru servire
- 1 pachet paste, la alegere
Mod de preparare:
Intr-o tigaie medie, adaugati ulei de masline și sotati ceapa și usturoiul cateva minute. Adaugati rosiile cherry și fierbeti timp de aproximativ 2 minute.
Reduceti focul la mic, adaugati supa si busuiocul tocat si fierbeti la foc mic pana se evapora lichidul. Intre timp fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Serviti pastele pe o farfurie mare cu sos de rosii si busuioc garnisiste cu parmezan.
Paste cu sos de rosii cherry si busuioc
Pofta buna!
Delicioase pastele
Au iesit bune pastele?