Reteta zilei: Paste cu sos de legume si cimbru

Printeaza

Paste cu sos de legume si cimbru din: ceapa rosie, supa, usturoi, vin rosu, dovlecei, ardei gras, rosii, cimbru, zahar, paste, sare, piper, masline.

Paste cu sos de legume si cimbru

Paste cu sos de legume si cimbru

Ingrediente: 

  • 2 cepe rosii, curatate si taiate in sferturi
  • 150ml supa
  • 1-2 catei de usturoi, zdrobit
  • 4 linguri vin rosu
  • 2 dovlecei, taiati bucati
  • 1 ardei gras galben, fara seminte
  • 400gr rosii, din conserva
  • 2 linguri cimbru, tocat
  • 1 lingurita zahar
  • 350gr paste
  • sare si piper
  • cimbru si masline, pentru servire

Mod de preparare:

Intr-o cratita adaugati ceapa, usturoiul si supa. Aduceti la fierbere si gatiti 5 minute.

Paste cu sos de legume si cimbru
Adaugati vinul rosu, dovleceii, ardeiul, rosiile, cimbrul si zaharul. Asezonati cu sare si piper. Aduceti la fierbere si gatiti 5-7 minute, amestecand ocazional.

Paste cu sos de legume si cimbru
Gatiti pastele al dente, scurgeti si pastrati deoparte.

Paste cu sos de legume si cimbru
Transferati apoi pastele intr-un platou de servire, adaugati legumele calde, garnisiti cu cimbru si masline si serviti imediat.

Paste cu sos de legume si cimbru

Paste cu sos de legume si cimbru

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.