Reteta zilei: Paste cu carne tocata, sos de rosii si mozzarella

Printeaza

Paste cu carne tocata, sos de rosii si mozzarella din: carne tocata, paste, sos de rosii, ulei de masline, sare, praf de usturoi, condimente, mozzarella, smantana.

Paste_cu_carne_tocata_sos_de_rosii_si_mozzarella_10

Paste cu carne tocata, sos de rosii si mozzarella

 

Ingrediente:

  • 1 kg carne tocata
  • 5 cesti paste
  • 3 cesti sos de rosii
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • ½ lingurite praf de usturoi
  • 1 lingurita condimente, dupa preferinta
  • ½ ceasca mozzarella
  • ½ ceasca smantana

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie adaugati carnea si prajiti cateva minute pana se rumeneste.

Paste_cu_carne_tocata_sos_de_rosii_si_mozzarella_03

Gatiti intre timp pastele al dente, scurgeti si stropiti cu ulei de masline.Se adauga sosul.

Paste_cu_carne_tocata_sos_de_rosii_si_mozzarella_04

Adaugati carnea, condimente , branza si smantana. Gatiti la foc mic 5 minute.

Paste_cu_carne_tocata_sos_de_rosii_si_mozzarella_06

Serviti pastele calde.

Paste_cu_carne_tocata_sos_de_rosii_si_mozzarella_10

Paste cu carne tocata, sos de rosii si mozzarella

Paste_cu_carne_tocata_sos_de_rosii_si_mozzarella_11

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.