Reteta zilei: Paste cu broccoli si sos de bere

Printeaza

Paste cu broccoli si sos de bere din: piept de pui, ulei, unt, paste, bere, mustar, lamaie, zahar brun, broccoli, patrunjel, sare, piper.

Paste_cu_broccoli_si_sos_de_bere_05

Ingrediente: 

  • 3 felii piept de pui
  • 1 lingura ulei
  • 4 linguri unt
  • 400gr paste pappardelle
  • 1 cană de bere
  • 2 lingurite mustar de Dijon
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 1 lingura zahar brun
  • 2 cesti broccoli
  • 1/2 cana de patrunjel tocat
  • sare si piper

 

 

Mod de preparare:

Se incinge uleiul si 1 lingura unt într-o tigaie medie.

Asezonati carnea de pui pe ambele părți cu sare și piper și rumeniti pe ambele parti, cate 3 minute pe fiecare parte.

Se scoate din tigaie si se pastreaza deoparte.

Paste_cu_broccoli_si_sos_de_bere
In tigaie, se topesc 2 linguri de unt. Adaugati berea, Dijon, suc de lamaie, zahar brun si un praf de sare.

Amestecati si gatiti 3 minute.

Paste_cu_broccoli_si_sos_de_bere_02

Adaugati broccoli si se lasa sa fiarba 3-4 minute.

Intre timp gatiti pastele al dente. Scurgeti si transferati in sos.

Paste_cu_broccoli_si_sos_de_bere_03
Incorporati carnea de pui impreuna cu patrunjelul si amestecati sa se combine aromele.

Paste_cu_broccoli_si_sos_de_bere_04
Serviti pastele calde.

Paste_cu_broccoli_si_sos_de_bere_05

Paste cu broccoli si sos de bere

Paste_cu_broccoli_si_sos_de_bere_05

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Paste cu broccoli, rosii si ansoa

Paste cu broccoli, rosii si ansoa din: paste integra­le, conopida sau broccoli, rosii cherry, usutroi, ulei de masline extravirgin, fileuri de anşoa, parmezan, sare de mare. Ingrediente: 150 g paste integra­le 200 g conopidă sau broccoli 100 g roşii cherry 1 căţel de usturoi 1 lingură ulei extravirgin de măsline 6 fileuri de anşoa 1 lingură parmezan […]

 

Paste cu ansoa si rosii

Paste cu broccoli si ansoa

Paste cu broccoli si ansoa din: broccoli, rosii cherry, zeama de lamaie, coaja de lamaie, capere, paste, ansoa, usturoi si ardei iute. Ingrediente: 350 g broccoli 500 g rosii cherry zeama si coaja de la 1 lamaie 2 linguri capere pentru servit 250 g paste linguine 50 g ansoa – din conserva 4 catei de […]

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Interesanta reteta, dar totusi, carnea e semi-cruda nu tocmai pe gustul meu…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.