Reteta zilei: Paste cu branza si ou – Reteta usor de preparat

Printeaza

Paste cu branza si ou din: paste, branza cheddar, ou, lapte, unt topit, sos worcestershire, pesmet, sare, piper.

 

Poate te intereseaza si:

 

Paste_cu_branza_si_ou_07

Ingrediente:

  • 60gr paste
  • 60gr branza cheddar rasa + 2 linguri pentru topping
  • 1 ou, bătut ușor
  • 1 cana lapte
  • 2 linguri de unt topit + pentru topping
  • sos worcestershire
  • 4 linguri de pesmet
  • sare si piper, dupa gust

 

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 170C. Adaugati pastele in vasul termorezistent.

Adaugati branza cheddar. Se încălzește laptele. Topiti 2 linguri de unt.

Paste_cu_branza_si_ou_02

Turnați o cantitate mică de lapte în castronul cu oul bătut și se amesteca.

Apoi se toarnă oul în restul de lapte și se adaugă sos Worcestershire, untul topit, sare și piper.

Paste_cu_branza_si_ou_03

Adaugati in vas si lasati deoparte 10 minute. Se amestecă 2 linguri de brânză rasă rămasa cu pesmet.

Dati la cuptor timp de 2-3 minute.

Paste_cu_branza_si_ou_04

Se presara peste amestecul de paste cu branza si ou, apoi se toarna untul topit pentru topping.

Paste_cu_branza_si_ou_05

Coaceți timp de 30-35 de minute. Lasati sa se odihneasca si serviti.

Paste_cu_branza_si_ou_06

Paste cu branza si ou

Paste_cu_branza_si_ou_08

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Pui cu paste si sos de branza

Pui cu paste si sos de branza din: vin alb, ulei de masline, suc de lamaie, coaja de lamaie, sare, piper, usturoi, piept de pui, unt, faina, sare, mustar, lapte, galbenus, coaja si suc de lamaie, verdeata, smantana, paste, parmezan. 6-8 portii Ingrediente marinata: 120ml vin alb 30ml ulei de masline 30ml suc de lamaie […]

 

retete

Paste cu sos cremos de brânză și spanac

Paste cu sos cremos de brânză și spanac din: paste, frunze de spanac, ceapa, usturoi, smantana, branza gorgonzola, parmezan, ulei de masline, sare, piper.   Ingrediente: 500 g paste (de preferat fusilli sau penne) 200 g frunze proaspete de spanac 1 ceapă mică, tocată 2 căței de usturoi, tocați 200ml smântână lichidă 100 g brânză […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Anastasia Alexandra Ciuca

    Nu pera ma incanta pastele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.