Reteta zilei: Paste cu bacon si parmezan

Printeaza

Paste cu bacon si parmezan din: paste, ceapa, dovlecel, edamame, bacon, supa, sare, ulei de masline, parmezan.

Paste_cu_bacon_si_parmezan_04

Paste cu bacon si parmezan

Ingrediente: 

  • 1 punga paste colorate
  • ½ ceapa cuburi
  • ½ dovlecel cuburi
  • 1 mana edamame sau mazăre verde
  • 4 felii bacon, cuburi
  • ½ ceasca (150 ml) supa de pui sau de legume
  • 1 vârf de cuțit de sare
  • ulei de masline
  • ¼ ceasca parmezan ras

Mod de preparare:

Se fierb pastele in apa cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Într-o tigaie mare, se încălzeste ulei de măsline și se adaugă ceapa și dovleceii. Gatiti la foc mediu timp de aproximativ 2 minute.

Paste_cu_bacon_si_parmezan

Adaugati bacon și edamame si gatiti pentru un alt minut.

Paste_cu_bacon_si_parmezan_02

Adaugati sare, supa și aduceti la fierbere. Adaugati pastele și amestecati până cea mai mare parte a sosului este absorbit.

Paste_cu_bacon_si_parmezan_03

Se adauga parmezan ras și se servesc.

Paste_cu_bacon_si_parmezan_04

Paste cu bacon si parmezan

Paste_cu_bacon_si_parmezan_04

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ce bine arata paste cu bacon si parmezan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.