Paine cu ceapa caramelizata din: ceapa, ceapa verde, ulei, sare, faina, drojdie, apa. Ingrediente: Pentru ceapa caramelizată: 1 ceapă bulbii de la o legătură de ceapă verde 2 linguri ulei de măsline sare Pentru aluat: 550 g făină 1/2 linguriţă de sare 25 g drojdie proaspătă frunzele de la o legătură de ceapă verde 250-300 ml […]
Reteta zilei: Paine cu branza si bacon
PrinteazaPaine cu branza si bacon din: unt, branza cheddar, bacon, ardei cu patrunjel, ceapa, aluat de paine, ulei.
Ingrediente:
- ½ ceașca de unt, topit
- 1 ½ cesti branza cheddar rasa
- 1 cană de bacon rumenit
- 2 linguri de ardei cu patrunjel
- 1 ceapă tocată
- 300gr aluat de paine
- ulei
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 300C.
Ungeti o tava si pastrati deoparte.
Într-un bol mic, amestecați untul, 1 ceasca brânză, bacon, ardei cu patrunjel și ceapă tocată.
Pastrati deoparte.
Împărțiți aluatul de pâine în bucăți mici și adaugati într-un bol mare.
Se toarnă amestecul de unt peste pâine și se amesteca ușor.
Utilizați-vă mâinile pentru a aranja aluatul în mod egal in tava.
Puneți restul de brânză peste aluat.
Coaceți timp de 25-30 de minute.
Scoateti din cuptor, lasati sa se raceasca usor si serviti.
Paine cu branza si bacon
Pofta buna!
poate iti place si:
Paine cu ceapa caramelizata
Pofta buna!