Reteta zilei: Oua umplute

Printeaza
O reteta delicioasa de oua umplute din: oua, hrean, arpagic, maioneza, mustar, piper rosu, sare si piper.
Poate iti place si Oua umplute cu maioneza

Ingrediente: 

Oua umplute

  •    14 ouă proaspete
  •     hrean
  •    arpagic
  •    maioneză
  •    muştar picant
  •    piper roşu
  •    Sare şi piper
Mod de preparare:
Se fierb ouălele proaspete pentru 10 minute.Se lasa sa se răcească. Se decojesc si se taie in jumatate. Separati galbenusurile intr-un castron mare şi albusurile pe o tavă. Pasati gălbenuşurile.
Oua_umplute
Adăugaţi o lingură de hrean, doua linguri de mustar si maioneza suficient pentru a obtine un amestec omogen.
Oua_umplute_02
Adăugaţi sare şi piper după gust. Se toaca marunt arpagic şi adaugă la amestecul de gălbenuş de ou. Umpleti albusurile de ou cu amestecul de galbenus. Se serveste cu piper negru.
Oua_umplute_03

Oua umplute

Oua umplute

Pofta buna!

2 comentarii

  1. Ce bine artata oualele

  2. Da, arata bine, sunt perfect pentru o masa festiva

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.