Reteta zilei: Oua umplute cu galbenus si branza de capra
PrinteazaOua umplute cu galbenus si branza de capra din: oua fierte, branza de capra, maioneza, mustar dijon, suc de lamaie, sare, piper, ceapa verde, patrunjel, tarhon, boia de ardei, arpagic.
Ingrediente:
- 10 oua fierte tare, răcite
- 60 gr branza de capra
- 4 linguri maioneza
- 1 linguriță muștar Dijon
- 1/2 lingurita suc de lămâie
- 1/4 lingurita sare
- 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat
- 2 cepe verzi, feliate
- 1 1/2 linguri patrunjel proaspat tocat
- 1 lingura tarhon proaspat tocat
- boia de ardei, pentru ornat
- arpagic, pentru garnitura
Mod de preparare:
Se taie oualele in jumatati.
Scoateti galbenusurile si adaugati in blender. Se adaugă brânză de capră, maioneza, Dijon, zeama de lamaie, sare si piper si procesati pana se omogenizeaza.
Transfearti intr-un bol. Se adauga ceapa verde felii, patrunjel si tarhon. Amestecati bine.
Se umple fiecare albuș de ou. Se presara cu boia și se garnisesc cu arpagic.
Dati la frigider pentru 2 ore.
Serviti reci.
Oua umplute cu galbenus si branza de capra
Pofta buna!
Arata bine, insa nu ma da pe spate