Reteta zilei: Oua umplute cu galbenus si branza de capra

Printeaza

Oua umplute cu galbenus si branza de capra din: oua fierte, branza de capra, maioneza, mustar dijon, suc de lamaie, sare, piper, ceapa verde, patrunjel, tarhon, boia de ardei, arpagic.

Oua_umplute_cu_galbenus_si_branza_de_capra_05

Oua umplute cu galbenus si branza de capra

Ingrediente: 

  • 10 oua fierte tare, răcite
  • 60 gr branza de capra
  • 4 linguri maioneza
  • 1 linguriță muștar Dijon
  • 1/2 lingurita suc de lămâie
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat
  • 2 cepe verzi, feliate
  • 1 1/2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • 1 lingura tarhon proaspat tocat
  • boia de ardei, pentru ornat
  • arpagic, pentru garnitura

Mod de preparare:

Se taie oualele in jumatati.

Oua_umplute_cu_galbenus_si_branza_de_capra
Scoateti galbenusurile si adaugati in blender. Se adaugă brânză de capră, maioneza, Dijon, zeama de lamaie, sare si piper si procesati pana se omogenizeaza.

Oua_umplute_cu_galbenus_si_branza_de_capra_02

Transfearti intr-un bol. Se adauga ceapa verde felii, patrunjel si tarhon. Amestecati bine.

Oua_umplute_cu_galbenus_si_branza_de_capra_03

Se umple fiecare albuș de ou. Se presara cu boia și se garnisesc cu arpagic.

Oua_umplute_cu_galbenus_si_branza_de_capra_04

Dati la frigider pentru 2 ore.

Serviti reci.

Oua_umplute_cu_galbenus_si_branza_de_capra_05

Oua umplute cu galbenus si branza de capra

Oua_umplute_cu_galbenus_si_branza_de_capra_05

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Arata bine, insa nu ma da pe spate

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.