Reteta zilei: Oua pe pat de verdeata si feta

Printeaza

Oua pe pat de verdeata si feta din: ceapa, usturoi, ulei de masline, salata, piper cayenne, sare, piper, deta, oua, sos de rosii.

Oua pe pat de verdeata si feta

Ingrediente:

  • ½ ceapă, tocată
  • 1 catel usturoi, mărunțit
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 6 frunze salata, tocata
  • ¼ lingurița piper cayenne
  • sare și piper, după gust
  • 4 linguri sos de rosii
  • ⅓ ceasca feta sfărâmată
  • 2 oua

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C.

Într-o tigaie la foc mediu, se gateste ceapa, usturoiul și uleiul de măsline timp de 3-5 minute, până la înmuiere.

Oua pe pat de verdeata si feta

Adăugați piper cayenne și piper și gatiti încă 2-3 minute. Condimentează cu sare.

Intr-o tigaie, adaugati jumatate de sos si apoi adaugati salata si ceapa.

Presarati jumatate din feta si sosul rămas.

Oua pe pat de verdeata si feta

Spargeti ouăle deasupra și presară feta rămasă deasupra.

Oua pe pat de verdeata si feta

Dati la cuptor timp de 12-15 minute.

Serviți imediat.

Oua pe pat de verdeata si feta

Oua pe pat de verdeata si feta

Oua pe pat de verdeata si feta

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Oua pe pat de verdeata si feta
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.