Reteta zilei: Oua ochiuri cu carnati in cuib de mamaliga

Printeaza

Oua ochiuri cu carnati in cuib de mamaliga din: carnati, malai, supa de pui, mozzarella, coriandru, boia iute, sare, piper, oua, sos iute.

Oua_ochiuri_cu_carnati_in_cuib_de_mamaliga_11

 

Ingrediente:

  • 8 carnati
  • ¾ cana malai
  • 2 ½ cani supa de pui
  • 250 gr mozzarella rasa
  • ¼ cana coriandru tocat
  • ½ lingurita boia de ardei iute
  • sare si piper, dupa gust
  • 6 oua
  • sos iute, pentru garnitura

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200C.

Intr-o tigaie , prajiti carnatii taiati felii.

Transferati pe o farfurie.

In aceeasi tigaie, se adauga supa si se fierbe, incorporate malaiul si boia, amestecand energic.

Acoperiti si lasati la gatit la foc mic pentru 15 minute, amestecand ocazional.

Adaugati branza rasa, se amesteca pentru a se incorpora.

Oua_ochiuri_cu_carnati_in_cuib_de_mamaliga_04

 

Adaugati jumatate din cantitatea de coriandru tocat , ½ din cantitatea de carnati.

Asezonati dupa gust si amestecati bine.

Oua_ochiuri_cu_carnati_in_cuib_de_mamaliga_08

Puneti restul de carnati pe partea de sus a mamaligii.

Cu o lingura, faceti loc in mamaliga si spargeti oualele.

Asezonati cu sare si piper fiecare ou.

Dati la cuptor cateva minute.

Garnisiti cu sos iute si restul de coriandru si serviti.

Oua_ochiuri_cu_carnati_in_cuib_de_mamaliga_09

Oua ochiuri cu carnati in cuib de mamaliga

Oua_ochiuri_cu_carnati_in_cuib_de_mamaliga_10

 

Pofta buna!


poate iti place si:

Mic dejun taranesc cu oua

Mic dejun cu carnati si oua

Mic dejun cu carnati si oua din: ulei de masline, ceapa, usturoi, curcan, rosii, psto, oua, parmezan. Ingrediente:  1 lingura ulei de masline ½ cana ceapa cuburi 3 catei de usturoi tocat 2-3 carnati de curcan, doar carnea 2 cesti rosii cuburi ¼ cană pesto 6 oua ¼ cană parmezan ras   Mod de preparare: […]

Salata cu oua si carnat

Salata cu oua si carnati

Salata cu oua si carnati din: cartofi, oua, jambon, carnat, ceapa, castraveti, ulei, ridichi, sare, piper. Ingrediente: 10 cartofi 6 ouă 200 g jambon 100 g cârnat 2 cepe roşii 4 castraveţi acri 3 linguri ulei sare şi piper 3 ridichi   Mod de preparare: Se pun cartofii cu tot cu coajă la fiert în apă […]

 

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ce-mi place reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.