Reteta zilei: Orz cu ciuperci si parmezan

Printeaza

Orz cu ciuperci si parmezan din: ulei de masline, usturoi, ciuperci, sare, piper, orz, supa de pui, parmezan.

Poate te intereseaza si Orz cu spanac si rosii

Orz_cu_ciuperci_si_parmezan_08

Orz cu ciuperci si parmezan

Ingrediente:

  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 2 catei de usturoi
  • 250gr ciuperci
  • 1 vârf de cuțit de sare și piper
  • 2 cesti orz nefiert
  • 3 cesti supa de pui
  • ⅓ ceașcă parmezan ras

 

Mod de preparare:

Clătiți ciupercile și se taie în felii groase.

Orz_cu_ciuperci_si_parmezan

Tocati usturoiul. Incalziti usturoiul si uleiul de masline intr-o tigaie mare la foc mediu timp de un minut sau două.

Orz_cu_ciuperci_si_parmezan_02

Adăugați ciupercile, un praf de sare și piper proaspăt, sotati 5-7 minute.

Orz_cu_ciuperci_si_parmezan_03

Adaugati orzul și supa de pui. Amestecati si acoperiti cu un capac. Fierbeti 10-15 minute, la foc mic, amestecand ocazional sa nu se lipeasca.

Orz_cu_ciuperci_si_parmezan_05

Opriti focul, presarati parmezan si serviti imediat.

Orz_cu_ciuperci_si_parmezan_06

Orz cu ciuperci si parmezan

Orz_cu_ciuperci_si_parmezan_08

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Nu, este orz si este foarte bun!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.