Reteta zilei: Orez salbatic cu sparanghel

Printeaza

Orez salbatic cu sparanghel din: sparanghel, lamaie, miere, ghimbir, ulei de masline, orez salbatic, unt, coriandru, sare de mare, piper.

 

Ingrediente: 

  • 1 ½ kg sparanghel
  • 2 lămâi
  • 2 linguri de miere
  • 2 cm ghimbir, proaspăt
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 100 gr de orez salbatic
  • 20 gr de unt
  • 2 ramuri de coriandru
  • sare de mare si piper negru, dupa gust
  • frigarui, pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Spalati si taiati partea de radacina a sparanghelului.

Se amestecă sucul de lamaie, ulei de măsline, miere, ghimbirul curățat și mărunțit, sare și piper.

Orez salbatic cu sparanghel

Gatiti orezul salbatic in timp ce gratinati sparanghelul in cuptor stropit cu marinata, timp de 12-15 minute.

Orez salbatic cu sparanghel

Scurgeți orezul și amestecati cu unt, sare, piper și coriandru mărunțit.

Serviti orezul cu sparanghelul cald si frigarui, dupa preferinta.

Orez salbatic cu sparanghel

Orez salbatic cu sparanghel

Orez salbatic cu sparanghel

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Orez salbatic cu nuci pecan

Orez salbatic cu nuci pecan

Orez salbatic cu nuci pecan din: orez salbatic, ceapa, nuci pecan, merisoare, ulei de nuci, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g orez sălbatic 1 ceapă 60 g nuci pecan 60 g merişoare 1 lingură ulei de nuci 1 lingură ulei sare piper   Mod de preparare: Se fierbe orezul sălbatic într-o oală mare de apă cu […]

 

Orez salbatic cu nuci

Orez salbatic cu nuci

Orez salbatic cu nuci din: orez salbatic, ceapa, nuci pecan, merisoare, ulei de nuci, ulei de floarea-soarelui, sare, piper. Ingrediente: 400 g orez sălbatic 1 ceapă 60 g nuci pecan 60 g merişoare deshidratate 1 lingură ulei de nuci 1 lingură ulei de floarea-soarelui sare piper   Mod de preparare: Se fierbe orezul sălbatic într-o oală […]

 

Orez salbatic cu sparanghel

Orez salbatic cu sparanghel

Orez salbatic cu sparanghel din: sparanghel, lamaie, miere, ghimbir, ulei de masline, orez salbatic, unt, coriandru, sare, piper. Ingrediente:  1 ½ kg sparanghel 2 lămâi 2 linguri de miere 2 cm ghimbir, proaspăt 3 linguri ulei de măsline 100 gr de orez salbatic 20 gr de unt 2 ramuri de coriandru sare de mare si […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.