Reteta zilei: Orez cu parmezan si ardei iute

Printeaza

Orez cu parmezan si ardei iute din: ulei de masline, chimion, piper, orez, ceapa verde, supa, smantana, crema de branza, ardei iute, parmezan, sare.

 

Orez cu parmezan si ardei iute

Ingrediente: 

  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 lingurita de chimion
  • piper
  • 1 cană de orez
  • 1 fir ceapa verde, tocata
  • 2 cani supa
  • ¼ cești smantana
  • 2 linguri de brânză de cremă
  • 240gr ardei iute din conserva
  • 1 cană parmezan ras
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Încălziți o oală la foc mediu cu ulei de măsline.

Adăugați chimen și piper. Gatiti timp de 3-5 minute.

Orez cu parmezan si ardei iute

Adăugați orezul. Se amestecă timp de 2 minute, apoi se adaugă ceapa și supa.

Acoperiți, dati focul la mic și gătiți orezul aproximativ 20 de minute.

Adăugați smântână, crema de brânză, ardei iute și jumătate de parmezan.

Se amestecă și gustă. Adăugați sare, dupa gust.

Asezati intr-un vas de copt și adaugati restul de brânză.

Orez cu parmezan si ardei iute

Dati la cuptor timp de 20-30 de minute.

Orez cu parmezan si ardei iute

Orez cu parmezan si ardei iute

Orez cu parmezan si ardei iute

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Orez picant cu parmezan

Orez picant cu parmezan

Orez picant cu parmezan din: ulei de masline, chimion, piper, orez, ceapa verde, supa, smantana, crema de branza, ardei iute, parmezan, sare. Ingrediente:  1 lingură de ulei de măsline 1 lingurita de chimion piper 1 cană de orez 1 fir ceapa verde, tocata 2 cani supa ¼ cești smantana 2 linguri de brânză de cremă 240gr […]

 

Ossobuco cu orez si parmezan

Ossobuco cu orez si parmezan din: unt, ulei, rasol de vitel, ceapa, rosii, vin, usturoi, pasta de tomate, lamaie, sofran, orez, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 125 gr unt 2 linguri ulei de măsline 4 bucăţi mari de rasol de viţel (ossobuco) 2 cepe tocate grosier 2 căţei de usturoi 300 ml vin alb 5 roşii […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.