Reteta zilei: Orez cu carne tocata de pui
PrinteazaOrez cu carne tocata de pui din: orez, carne tocata de pui, ceapa, curry, sare, piper, frunze de salvie, patrunjel, esenta de rom.
Ingrediente:
- orez
- carne tocata de pui
- ceapa
- curry
- sare
- piper
- frunze de salvie
- patrunjel
- esenta de rom
Mod de preparare:
Orezul se fierbe in putina apa cu sare. Separat, carnea tocata de pui se fierbe in putina apa cu sare. Se caleste un minut putina ceapa taiata julien, apoi se pune orezul scurs si putin praf de curry.
Se adauga carnea tocata si scursa si se competeaza cu zeama de carne. Se adauga celelate condimente si se lasa la fiert impreuna 10 minute, amestecandu-se in continuu si completand cu zeama de carne daca mai e nevoie.
Se opreste focul, se pun rapid esenta de rom (o lingurita) si verdeturile, apoi se amesteca energic. Se poate pune si un catel de usturoi zdrobit. Se serveste imediat, fiind o mancare foarte aromata.
Orez cu carne tocata de pui
Poftă bună!
NU prea ma incanta pozele astea