Reteta zilei: Noodles cu sos cald de legume

Printeaza

Noodles cu sos cald de legume din: ulei, ceapa, usturoi, ardei iute, ardei gras, porumb baby, morcovi, bambus, fasole, passata, sos de soia, coriandru, noodles, patrunjel, sare, piper.

Noodles cu sos cald de legume

Noodles cu sos cald de legume

Ingrediente: 

  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa tocata
  • 2 catei de usturoi, zdrobit
  • 1 ardei iute rosu, fara seminte, tocat
  • 1 ardei gras, fara seminte, tocat
  • 2 morcovi, tocati
  • 175gr porumb baby
  • 225gr bambus din conserva
  • 400gr fasole din conserva
  • 300ml passata
  • 1 lingurita sos de soia
  • 1 lingurita coriandru
  • 250gr noodles
  • 2 linguri coriandru, proaspat tocat
  • sare si piper
  • patrunjel, pentru servire

Mod de preparare:

Incalziti uleiul, adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul iute, ardeiul gras si gatiti 5 minute, amestecand frecvent. Adaugati morcovii, porumbul, bambusul, fasolea, passata, sosul de soia si coriandrul. Amestecati bine.
Aduceti la fierbere si gatiti 30 de minute, amestecand din cand in cand. Asezonati cu sare si piper.

Noodles cu sos cald de legume
Intre timp, intr-un bol mare pregatiti noodles conform instructiunilor de pe pachet. Scurgeti si pastrati deoparte.

Noodles cu sos cald de legume
Adaugati coriandrul proaspat tocat in sos.

Noodles cu sos cald de legume
Impartiti taieteii in farfurii de servire. Adaugati legume si sos deasupra si garnisiti cu patrunjel.
Serviti imediat.

Noodles cu sos cald de legume

Noodles cu sos cald de legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.