Reteta zilei: Noodles cu sos cald de legume
PrinteazaNoodles cu sos cald de legume din: ulei, ceapa, usturoi, ardei iute, ardei gras, porumb baby, morcovi, bambus, fasole, passata, sos de soia, coriandru, noodles, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 lingura ulei
- 1 ceapa tocata
- 2 catei de usturoi, zdrobit
- 1 ardei iute rosu, fara seminte, tocat
- 1 ardei gras, fara seminte, tocat
- 2 morcovi, tocati
- 175gr porumb baby
- 225gr bambus din conserva
- 400gr fasole din conserva
- 300ml passata
- 1 lingurita sos de soia
- 1 lingurita coriandru
- 250gr noodles
- 2 linguri coriandru, proaspat tocat
- sare si piper
- patrunjel, pentru servire
Mod de preparare:
Incalziti uleiul, adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul iute, ardeiul gras si gatiti 5 minute, amestecand frecvent. Adaugati morcovii, porumbul, bambusul, fasolea, passata, sosul de soia si coriandrul. Amestecati bine.
Aduceti la fierbere si gatiti 30 de minute, amestecand din cand in cand. Asezonati cu sare si piper.
Intre timp, intr-un bol mare pregatiti noodles conform instructiunilor de pe pachet. Scurgeti si pastrati deoparte.
Adaugati coriandrul proaspat tocat in sos.
Impartiti taieteii in farfurii de servire. Adaugati legume si sos deasupra si garnisiti cu patrunjel.
Serviti imediat.
Noodles cu sos cald de legume
Pofta buna!