Reteta zilei: Negresa cu cacao

Printeaza

Negresa cu cacao din: faina, zahar, unt, oua, cacao.

Negresa cu cacao

Negresa cu cacao

Ingrediente: 

  • ½ ceasca de făină
  • 1 ceasca zahăr
  • ½ ceasca unt sărat, topit
  • 2 oua
  • ⅓ ceasca pudră de cacao

 

 

Mod de preparare:

Pregătiți ingredientele. Preîncălziți cuptorul la 180C. Ungeți tava de copt.

Negresa cu cacao

Într-un castron mediu, combinați făină, zahăr și pudră de cacao.

Negresa cu cacao

Într-un alt castron, amestecați împreună untul și ouăle. Adăugați amestecul de ou la amestecul de făină, amestecând până se omogenizeaza.

Negresa cu cacao

Coaceți 25-35 de minute.

Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 5 minute.

Taiati si serviti.

Negresa cu cacao

Negresa cu cacao

Negresa cu cacao

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Negresa cu cacao
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 2 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.