Negresa cu migdale din: ciocolata, unt, faina, zahar, oua, migdale. Ingrediente: 200 g ciocolată 130 g unt 200 g zahăr pudră 100 g făină 4 ouă 50 g migdale Mod de preparare: Ciocolata şi untul făcute bucăţi se pun la topit la bain-marie. Se trage apoi vasul de pe foc, se adaugă zahărul şi […]
Reteta zilei: Negresa cu cacao
PrinteazaNegresa cu cacao din: faina, zahar, unt, oua, cacao.
Ingrediente:
- ½ ceasca de făină
- 1 ceasca zahăr
- ½ ceasca unt sărat, topit
- 2 oua
- ⅓ ceasca pudră de cacao
Mod de preparare:
Pregătiți ingredientele. Preîncălziți cuptorul la 180C. Ungeți tava de copt.
Într-un castron mediu, combinați făină, zahăr și pudră de cacao.
Într-un alt castron, amestecați împreună untul și ouăle.
Adăugați amestecul de ou la amestecul de făină, amestecând până se omogenizeaza.
Coaceți 25-35 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 5 minute.
Taiati si serviti.
Negresa cu cacao
Pofta buna!
poate iti place si:
Negresa insiropata
Negresa insiropata din: faina, ciocolata, oua, nuca, sirop de stevie, praf de copt, vanilie, scortisoara, ghimbir. Ingrediente: 200 g făină 150 g de ciocolată neagră 4 ouă 2 linguri sirop de stevie 1 linguriţă praf de copt 150 g nucă măcinată esenţă de vanilie scorţişoară ghimbir Mod de preparare: Ciocolata se topeşte la bain-marie. Ouăle se […]
Pofta buna!