Reteta zilei: Negresa cu cacao

Printeaza

Negresa cu cacao din: faina, zahar, unt, oua, cacao.

 

Ingrediente: 

  • ½ ceasca de făină
  • 1 ceasca zahăr
  • ½ ceasca unt sărat, topit
  • 2 oua
  • ⅓ ceasca pudră de cacao

 

 

Mod de preparare:

Pregătiți ingredientele. Preîncălziți cuptorul la 180C. Ungeți tava de copt.

Negresa cu cacao

Într-un castron mediu, combinați făină, zahăr și pudră de cacao.

Negresa cu cacao

Într-un alt castron, amestecați împreună untul și ouăle.

Adăugați amestecul de ou la amestecul de făină, amestecând până se omogenizeaza.

Negresa cu cacao

Coaceți 25-35 de minute.

Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 5 minute.

Taiati si serviti.

Negresa cu cacao

Negresa cu cacao

Negresa cu cacao

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Negresa cu migdale

Desert: Negresa cu migdale

Negresa cu migdale din: ciocolata, unt, faina, zahar, oua, migdale. Ingrediente:  200 g ciocolată 130 g unt 200 g zahăr pudră 100 g făină 4 ouă 50 g migdale   Mod de preparare: Ciocolata şi untul făcute bucăţi se pun la topit la bain-marie. Se trage apoi vasul de pe foc, se adaugă zahărul şi […]

Negresa cu glazura de ciocolata

Negresa insiropata

Negresa insiropata din: faina, ciocolata, oua, nuca, sirop de stevie, praf de copt, vanilie, scortisoara, ghimbir. Ingrediente: 200 g făină 150 g de ciocolată neagră 4 ouă 2 linguri sirop de stevie 1 linguriţă praf de copt 150 g nucă măcinată esenţă de vanilie scorţişoară ghimbir   Mod de preparare: Ciocolata se topeşte la bain-marie. Ouăle se […]

 

Negresa cu biscuiti

Negresa cu biscuiti

Negresa cu biscuiti din: unt, ciocolata, oua, zahar, faina, bicarbonat, cacao, biscuiti. Ingrediente: 180 g unt 180 g ciocolată neagră 3 ouă 200 g zahar pudră 1/2 linguriţă esenţă de vanilie 80 g făină 1 vârf de cuţit bicarbonat 40 g praf de cacao neagră 80 g ciocolată albă 50 g ciocolată cu lapte 120 […]

Negresa cu fulgi de ovaz

Negresa cu fulgi de ovaz

Negresa cu fulgi de ovaz din: fulgi de ovaz, faina, zahar, praf de copt, unt, ulei, ciocolata, vanilie, oua, sare. Ingrediente: Pentru baza crocantă: 200 g fulgi de ovăz 100 g făină 150 g zahăr 1/2 linguriţă praf de copt 200 g unt 1 lingură ulei pentru tavă Pentru negresa: 150 g ciocolată neagră 250 g […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.