Reteta zilei: Muschi de porc invelit in bacon

Printeaza

Muschi de porc invelit in bacon din: muschiulet de porc, otet balsamic, ulei de masline, rozmarin, cimbru, condimente, piper, usturoi, bacon.

Muschi de porc invelit in bacon

Muschi de porc invelit in bacon

 

Ingrediente:

  • 3 kg muschiulet de porc fara os
  • 3 linguri otet balsamic
  • 2 linguri ulei de masline
  • 6 crengute proaspete de rozmarin
  • 6 crengute de cimbru proaspat
  • 2 linguri condimente de friptura de porc
  • 1 lingurita piper negru proaspat macinat
  • 6 catei de usturoi, zdrobit
  • 6 felii de bacon

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 200C, apoi ungeti mușchiul de porc pe toate partile cu oțet balsamic și ulei de măsline.

Muschi de porc invelit in bacon

Apoi, crestati mușchiul si puneti in locurile crestate usturoi zdrobit. Puneti condimentele intr-un bol, amestecati si frecati muschiul pe toate partile.

Muschi de porc invelit in bacon

Puneti 2 crengute de rozmarin și 2 crengute de cimbru pe bucata de mușchi. Apoi inveliti muschiul in feliile de bacon.

Muschi de porc invelit in bacon

Puneti bucata de muschi in tava si gatiti la 170C pentru 40-45 de minute. Feliati muschiul si serviti.

Muschi de porc invelit in bacon

Muschi de porc invelit in bacon

Muschi de porc invelit in bacon

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Da, asa mai zic si eu. Arata demential muschiul invelit in bacon. Bravo!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.