Reteta zilei: Mousse de ciocolata alba cu scortisoara si rodie

Printeaza

Mousse de ciocolata alba cu scortisoara si rodie din: lapte de cocos, suc de portocale, esenta de vanilie, ciocolata alba, scortisoara, seminte de rodie.

Poate te intereseaza si Mousse de ciocolata cu aroma de avocado

Mousse_de_ciocolata_alba_cu_scortisoara_si_rodie_09

Ingrediente:

  • 400ml lapte de cocos
  • 3 linguri suc de portocale
  • 1½ lingurite esenta de vanilie
  • 150gr ciocolată albă
  • scortisoara
  • ⅓ ceasca seminte de rodie

 

Mod de preparare:

Scoateti laptele de cocos din frigider si cu ajutorul unei linguri scoateti stratul de la suprafata care este gros si puneti intr-un bol.

Adaugati suc de portocale și esenta de vanilie si bateti cu mixerul aproximativ 2 minute.

Mousse_de_ciocolata_alba_cu_scortisoara_si_rodie_03

Rupeti ciocolata si topiti la microunde.

Adăugați două linguri de crema de nucă de cocos batuta in castronul cu ciocolata topita si se amestecă ușor până se combina.

Mousse_de_ciocolata_alba_cu_scortisoara_si_rodie_05

Incorporati restul de crema de cocos si repetati procesul.

Mousse_de_ciocolata_alba_cu_scortisoara_si_rodie_06

Turnati mousse-ul de ciocolată albă în pahare de desert.

Presarati scortisoara si seminte de rodie.

Serviti imediat.

Mousse_de_ciocolata_alba_cu_scortisoara_si_rodie_08

Mousse de ciocolata alba cu scortisoara si rodie

Mousse_de_ciocolata_alba_cu_scortisoara_si_rodie_10

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Mousse de somon

Mousse de somon

Mousse de somon din: file de somon, sos de rosii, ulei, iaurt, lamaie, sare, piper. Ingrediente: sare piper 200 g file de somon 1 lingură sos de roşii zeama de la 1/2 lămâie 50-75 g iaurt 1 linguriţă ulei măsline   Mod de preparare: Se sărează şi se piperează 200 g file de somon, după care […]

 

Mousse de lamaie si coacaze

Mousse de lamaie si coacaze

Mousse de lamaie si coacaze din: biscuiti, unt, gelatina, lamai, crema de branza, zahar, vanilie, frisca, coacaze. Ingrediente: 90 g biscuiţi digestivi 50 g unt 4 foi de gelatină 2 lamai 200 g cremă de brânză 3 linguri zahăr pudră coajă de lămâie rasă extract pur de vanilie esenţă de migdale 200 g frişcă menta […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.