Reteta zilei: Morcovi copti cu topping de sos pesto si crema de branza
PrinteazaMorcovi copti cu topping de sos pesto si crema de branza din: morcovi, ulei de masline, sare, piper, sos pesto, crema de branza, miere.
Ingrediente:
- 1 kg morcovi, feliati pe lungime
- 1-2 linguri ulei de măsline
- ½ lingurita sare
- 1 vârf de cuțit de piper
- 4 lingurite sos pesto
- 4 linguri crema de branza
- 2 lingurite de miere
Mod de preparare:
Pregatiti morcovii.
Incalziti cuptorul la 200C. Intr-o tava asezati hartie de copt.
Asezati morcovii in tava și se stropesc cu ulei de masline si se presara cu sare si piper. Coaceți timp de 15-20 de minute. Scoateți din cuptor si transferati in farfurii.
In fiecare farfurie adaugati cate 1 lingurita sos pesto si cate 1 lingura crema de branza.
Garnisiti cu cate o jumatate de lingurita de miere si serviti.
Morcovi copti cu topping de sos pesto si crema de branza
Pofta buna!
Imi plac mult
Am sa incerc,pare grozav!