Reteta zilei: Morcovi copti cu topping de sos pesto si crema de branza

Printeaza

Morcovi copti cu topping de sos pesto si crema de branza din: morcovi, ulei de masline, sare, piper, sos pesto, crema de branza, miere.

 

Morcovi_copti_cu_ topping_de_sos_pesto_si_crema_de_branza_04

Ingrediente: 

  • 1 kg morcovi, feliati pe lungime
  • 1-2 linguri ulei de măsline
  • ½ lingurita sare
  • 1 vârf de cuțit de piper
  • 4 lingurite sos pesto
  • 4 linguri crema de branza
  • 2 lingurite de miere

 

 

Mod de preparare:

Pregatiti morcovii.

Morcovi_copti_cu_ topping_de_sos_pesto_si_crema_de_branza

Incalziti cuptorul la 200C. Intr-o tava asezati hartie de copt.

Asezati morcovii in tava și se stropesc cu ulei de masline si se presara cu sare si piper.

Coaceți timp de 15-20 de minute. Scoateți din cuptor si transferati in farfurii.

Morcovi_copti_cu_ topping_de_sos_pesto_si_crema_de_branza_02
In fiecare farfurie adaugati cate 1 lingurita sos pesto si cate 1 lingura crema de branza.

Morcovi_copti_cu_ topping_de_sos_pesto_si_crema_de_branza_03

Garnisiti cu cate o jumatate de lingurita de miere si serviti.

Morcovi_copti_cu_ topping_de_sos_pesto_si_crema_de_branza_04

Morcovi copti cu topping de sos pesto si crema de branza

Morcovi_copti_cu_ topping_de_sos_pesto_si_crema_de_branza_04

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Escalop de pui cu morcovi

Escalop de pui cu morcovi

Escalop de pui cu morcovi din: piept de pui, vin, telina, dafin, morcovi, rosii, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 400 ml supă de pui 100 ml vin alb 1 tijă de ţelină, tăiată mărunt 1 legătură de pătrunjel 1 frunză de dafin 4 piepţi de pui, fără piele şi os 1 mână de morcovi baby curăţaţi […]

Pulpe de pui la cuptor cu morcovi

Pulpe de pui la cuptor cu morcovi

Pulpe de pui la cuptor cu morcovi din: pulpe de pui, morcovi, ceapa, ulei, caju, frunze de coriandru, miere, sos de ardei iute, coaja de portocala, lime, otet, piure de rosii, ghimbir. Ingrediente: 8 pulpe de pui 300-400 g de morcovi tineri 2 cepe, taiate in rondele groase 1 linguri ulei de floarea soarelui 50 g […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. Mariana stoian

    Am sa incerc,pare grozav!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.