Pateuri cu crema de urzici si ciocolata neagra din :aluat fraged (cumpărată), piure de urzici (scurs bine de zeamă), zahăr pudră, ciocolată neagră, esenţă de flori de portocal sau de lămâie, ou. Ingrediente: 1 foaie de aluat fraged (cumpărată) 3 linguri piure de urzici (scurs bine de zeamă) 3 linguri zahăr pudră 50 g ciocolată […]
Reteta zilei: Minipateuri cu ciocolata
PrinteazaMinipateuri cu ciocolata din: crema de ciocolata cu alune, aluat, ou.
Ingrediente:
- 6¼ cesti crema de ciocolată cu alune
- 400gr aluat de patiserie
- 1 ou, bătut
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 200C. Tăiați aluatul sub forma de dreptunghiuri.
Întindeți cate o linguriță de ciocolata pe fiecare dreptunghi.
Taiati pe lateral si impletiti, apoi strângeți capătul.
Ungeti cu ou bătut. Coaceți timp de 12-15 minute.
Lasati sa se odihneasca si serviti.
Minipateuri cu ciocolata
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Pateuri cu ciocolata
Pateuri cu ciocolata din: aluat de patiserie, faina, ciocolata, ou, zahar. Ingrediente: 1 pachet aluat de patiserie congelat cateva linguri faina 1 ciocolata, taiata bucati 1 ou, batut 2-3 linguri de zahar Mod de preparare: Incalziti cuptorul la 200 C. Intr-o tava puneti hartie de copt. Presarati fain ape o suprafata de lucru. […]
Pofta buna!