Reteta zilei: Minipateuri cu ciocolata

Printeaza

Minipateuri cu ciocolata din: crema de ciocolata cu alune, aluat, ou.

 

Minipateuri cu ciocolata

Ingrediente: 

  • 6¼ cesti crema de ciocolată cu alune
  • 400gr aluat de patiserie
  • 1 ou, bătut

 

 

 

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C. Tăiați aluatul sub forma de dreptunghiuri.

Întindeți cate o linguriță de ciocolata pe fiecare dreptunghi.

Minipateuri cu ciocolata

Taiati pe lateral si impletiti, apoi strângeți capătul.

Minipateuri cu ciocolata

Ungeti cu ou bătut. Coaceți timp de 12-15 minute.

Lasati sa se odihneasca si serviti.

Minipateuri cu ciocolata

Minipateuri cu ciocolata

Minipateuri cu ciocolata

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Pateuri cu crema de urzici si ciocolata neagra

Pateuri cu crema de urzici si ciocolata neagra din :aluat fraged (cumpărată), piure de urzici (scurs bine de zeamă), zahăr pudră, ciocolată neagră, esenţă de flori de portocal sau de lămâie, ou. Ingrediente: 1 foaie de aluat fraged (cumpărată) 3 linguri piure de urzici (scurs bine de zeamă) 3 linguri zahăr pudră 50 g ciocolată […]

Reteta zilei: Pateuri cu ciocolata

Pateuri cu ciocolata din: aluat de patiserie, faina, ciocolata, ou, zahar.   Ingrediente: 1 pachet aluat de patiserie congelat cateva linguri faina 1 ciocolata, taiata bucati 1 ou, batut 2-3 linguri de zahar   Mod de preparare: Incalziti cuptorul la 200 C. Intr-o tava puneti hartie de copt. Presarati fain ape o suprafata de lucru. […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.