Reteta zilei: Mini Frittata cu branza feta si ciuperci

Printeaza

O reteta savuroasa de Mini Frittata cu branza feta si ciuperci din: ciuperci, ulei de masline, branza de vaci, branza feta, ceapa verde, oua, condimente si piper.

Mini Frittata cu branza feta si ciuperci

Mini Frittata cu branza feta si ciuperci

 

Ingrediente:

  • 200 g ciuperci feliate
  • 2 lingurite ulei de măsline
  • 1/2 ceasca branza de vaci degresata
  • 3/4 ceasca branza feta maruntita
  • 3 linguri ceapa verde taiata rondele
  • 6 oua, batute
  • 1/2 lingurita condimente dupa gust
  • piper negru

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 190C. Pulverizati ulei de masline in 6 forme de briose. Se spală feliile de ciuperci intr-o strecurătoare și se usuca cu prosoape de hartie.

Mini Frittata cu branza feta si ciuperci

Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie mare si gatiti ciupercile pana cand tot lichidul se evapora, iar ciupercile sunt ușor rumenite, aproximativ 6-8 minute. Puneti in formele de briose cate un strat de ciuperci.

Mini Frittata cu branza feta si ciuperci

Adaugati peste ciuperci cate un strat de branza de vaci, un strat de branza feta maruntita si un strat de ceapa verde. Bateti oualele. Adaugati in forme.

Mini Frittata cu branza feta si ciuperci

Cu o lingurita amestecati usor. Coaceți mini frittata aproximativ 30 de minute. Se serveste fierbinte.

Mini Frittata cu branza feta si ciuperci

Mini Frittata cu branza feta si ciuperci

Mini Frittata cu branza feta si ciuperci

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • briose cu ciuperci

5 comentarii

  1. Astea zici ca sunt briose

  2. Arata bine

  3. Merita incerca ca arata foarte bine

  4. Hai ca-mi place!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.