Reteta zilei: Legume pe pat de orez

Printeaza

Legume pe pat de orez din: orez, apa, sparanghel, ardei gras, ceapa, ciuperci, usturoi, sos de soia, seminte de susan, ulei, sare.

Ingrediente: Legume pe pat de orez

  • 1/2 cana orez
  • 1 1/4 cani apă
  • 180gr sparanghel spălat, tăiat bucati
  • 1 ardei gras feliat
  • 1/2 ceapa feliata
  • 1 cana de ciuperci feliate
  • 2 căței de usturoi tocat
  • 1 1/2 linguri sos de soia
  • 1 1/2 lingură semințe de susan
  • 2 linguri ulei
  • sare

Mod de preparare:

Într-o oală mică, combinați orezul și apa. Aduceți la fierbere, condimentați cu sare, acoperiți și gătiți timp de aproximativ 15 minute.

Legume pe pat de orez

Preîncălziți cuptorul la 190C. Puneți semințe de susan pe o bucată de folie de aluminiu și prăjiți la cuptor pentru aproximativ 6 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, adăugați sparanghel, ardei gras, ciuperci, ceapă și usturoi. Se amestecă aproximativ 6 minute, până când legumele sunt fragede, dar încă crocante.

Legume pe pat de orez
Adăugați sos de soia, amestecați și gătiți încă 30 de secunde. Se ia de pe foc și se adauga semințele de susan.
Serviți peste pat de orez.

Legume pe pat de orez

Legume pe pat de orez

Legume pe pat de orez

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Legume pe pat de orez
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.