Reteta zilei: Legume gratinate cu usturoi

Printeaza

Legume gratinate cu usturoi din: dovlecel, cartof, rosie, usturoi, ceapa, mozzarella, parmezan, ulei de masline, cimbru, busuioc, condimente, sare.

Ingrediente: Legume gratinate cu usturoi

  • 1 dovlecel feliat
  • 1 cartof feliat
  • 1 roșie feliată
  • 3 căței de usturoi tocat
  • 1/2 ceapa tocata
  • 1 cană de brânză mozzarella rasă
  • 2 linguri parmezan ras
  • 1 lingura ulei de masline
  • cimbru
  • busuioc
  • condimente, dupa gust
  • sare

Mod de preparare:

Într-o tigaie mică, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare. Sotati ceapa si usturoiul aproximativ 7 minute.
Preîncălziți cuptorul la 200C. Pregatiti o tava pentru copt.
Aranjați legumele in tava.
Se acoperă cu ceapă și usturoi. Presărați condimente și sare după gust.

Legume gratinate cu usturoi
Acoperiți cu folie și coaceți timp de 35 de minute.
Scoateți folia, acoperiți cu brânzeturi, presărați cimbru și busuioc.

Legume gratinate cu usturoi
Dati la cuptor încă 15 minute, până când legumele sunt fragede.
Serviti legumele calde.

Legume gratinate cu usturoi

Legume gratinate cu usturoi

Legume gratinate cu usturoi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.