Reteta zilei: Legume cu ghimbir si coriandru

Printeaza

Legume cu ghimbir si coriandru din: cartofi noi, conopida, fasole verde, mazare, ghimbir, ulei, seminte de chimen, seminte de mustar, lamaie, sare, piper, coriandru.

Legume cu ghimbir si coriandru

Ingrediente: 

  • 675gr cartofi noi
  • 1 conopida mica
  • 175gr fasole verde
  • 115gr mazare congelata
  • 1 bucatica radacina ghimbir
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingurite seminte de chimen
  • 2 lingurite seminte de mustar
  • sucul de la 1 lamaie
  • sare, piper
  • coriandru, pentru servire

Mod de preparare:

Curatati cartofii, rupeti conopida buchetele si curatati fasolea verde si rupeti bucati potrivite.

Legume cu ghimbir si coriandru
Gatiti legumele separat, cartofii 15-20 de minute, conopida 8-10 minute, mazarea si fasolea 4-5 minute.

Scurgeti.

Curatati si tocati ghimbirul.

Incalziti uleiul, adaugati ghimbirul si restul semintelor si gatiti 1-2 minute.

Legume cu ghimbir si coriandru
Incorporati legumele si gatiti 2-3 minute.

Adaugati sucul de lamaie si asezonati cu sare si piper.

Garnisiti cu coriandru si serviti.

Legume cu ghimbir si coriandru

Legume cu ghimbir si coriandru

Legume cu ghimbir si coriandru

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Legume chinezesti prajite cu ghimbir in sos de stridii si de soia

Legume chinezesti prajite cu ghimbir in sos de stridii si de soia din: legume chinezeşti amestecate (varză, broccoli, spanac verde), ulei de nuci, ulei de susan, ghimbit, ceapa verde, sos de stridii, zahar, lamaie verde, sare, piper negru. Ingrediente: 300-400 g legume chinezeşti amestecate (varză, broccoli, spanac verde) 3 linguri de ulei de nuci 1 lingură de […]

 

Taitei chinezesti cu ciuperci

Taitei chinezesti cu carne de vita, ghimbir si legume

Taitei chinezesti cu carne de vita, ghimbir si legume din: taitei chinezesti (noodles), ulei susan, ulei, usturoi, ghimbir, morcovi, dovlecel, carne de vită, sos de soia, zahar brun, sare. Ingrediente: 1 pachet taitei chinezesti (noodles) 1 linguriţă ulei susan 1 lingură ulei 4 căţei usturoi, pisaţi 1 lingură ghimbir răzuit 2 morcovi 1 dovlecel 500 g carne de vită, tăiată fâşii […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.